Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Onyekuru Onyekuru diye ölüyor da herkes geçen yılı ne çabuk unuttunuz yav adam 16 haftada 4 gol anca atmış kaç maç kopartamadık kaçırdığı goller yüzünden hatta CL'de bile Porto maçlarını alabilirdik uygun fırsatları değerlendirse, eyvallah ligin sonunda iyi katkı yaptı da sanki ölüp bitilecek bir oyuncu gibi lanse edilmesi gülünç buluyorum.

16 gol atan 6 asist yapan 22 yasindaki kanat oyuncusu çok degerlidir herzaman.

Su an net gecen seneden kotu takimiz bu yuzden.

Screenshot_20190828-214149_Samsung Internet.webp
uygunmudur?

Ulan 3 Eylül'e ışınlansak keşke forvet Diagneyse Diagne Ademse Adem Muğdatsa Muğdat

yarin apo fransaya gidecek falcaoyu yanina oturtacak kurayi izleyecekler. sonra kameralara donup catlayinda patlayun diyecek

Ve net bilgi aldım.taraftar gelip kulübü bassa da falcao için Gs 5 kuruş bonservis ödemeyecek.bu şartlarda olursa olacak.olmazsa son hafta diye kulübü arayan menajerlere ait iyi ama formdan düşmüş bir forvet oyuncusu kiralanacak. baska bir plan yok.

Burak Bozdağ Twitter

:mad::mad::mad:

Bu Onyekuru Onyekuru diye ölüyor da herkes geçen yılı ne çabuk unuttunuz yav adam 16 haftada 4 gol anca atmış kaç maç kopartamadık kaçırdığı goller yüzünden hatta CL'de bile Porto maçlarını alabilirdik uygun fırsatları değerlendirse, eyvallah ligin sonunda iyi katkı yaptı da sanki ölüp bitilecek bir oyuncu gibi lanse edilmesi gülünç buluyorum.
Yahu Ndiaye'yi bile yeniden isteyenler var, sanki geçen sene onlar varken müthiş oynadık gibi

yarın olunca cuma cumartesi hareketli geçer denecek hala umutlu olanlar varsa geçirdiğimiz 3 günü düşünsün

İnanılması güç olsa da gerçek; Gomisin egale ettiği rekoru kıran kişi, bu da sanırım hayatın ironisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okan yılmaz zafer biryolda olduğu gibi bazen şans böyle kazmalara gülebiliyor.attıgı gollerin yarısının da penaltı olması biraz sağladı bunu

Youcef Belaïli ismi geçiyor Cezayir medyasında. Yaşı 28 ve kanat oyuncusu. Saçma geldi bana ama paylaşayım dedim.

Yönetim 'yarınki kurada zor grup çıksa da taraftar ''iyi ki Falcao'ya bu kadar masraf yapmamışız'' desin' hayalini kuruyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt