Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
monaco transferde zaten sinirsiz para harcayacak ekonomik güce sahip. falcodan gelecek 3-4 milyona muhtac degiller ve oyuncuyu birakmak istemedikleri icin böyle yapiyorlar. monaco istese bizim bütün kadroyu satin alir yani.

monaco transferde zaten sinirsiz para harcayacak ekonomik güce sahip. falcodan gelecek 3-4 milyona muhtac degiller ve oyuncuyu birakmak istemedikleri icin böyle yapiyorlar. monaco istese bizim bütün kadroyu satin alir yani.
alnından öpme ile ilgili görsel sonucu

Ve net bilgi aldım.taraftar gelip kulübü bassa da falcao için Gs 5 kuruş bonservis ödemeyecek.bu şartlarda olursa olacak.olmazsa son hafta diye kulübü arayan menajerlere ait iyi ama formdan düşmüş bir forvet oyuncusu kiralanacak. baska bir plan yok.

Burak Bozdağ Twitter

:mad::mad::mad:
Planınıza soxayım.istifa edin s.gidin yeter

Ultraslan bi açıklama yap. Ulan muhabirlerin hepsi susuyor . Bilgi alan yok seten ve nacide twit atmıyor ulan bi bilgilendirin kafayı yicrz artık yeter ulan sinir hastası ettiniz adamı . Bonservisinindeee freesninidee . Yıllık maaşını 10 m yap falcso versin 5 ini monacoya ne uğraştınıx

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ve net bilgi aldım.taraftar gelip kulübü bassa da falcao için Gs 5 kuruş bonservis ödemeyecek.bu şartlarda olursa olacak.olmazsa son hafta diye kulübü arayan menajerlere ait iyi ama formdan düşmüş bir forvet oyuncusu kiralanacak. baska bir plan yok.

Burak Bozdağ Twitter

En azindan bunu yapmislar, doğrusu bu

bu falcao transferi yuzunden 2 takimda tepe taklak gidiyor.

Sen gidipte;
1-) Falcao %99 bitti dersen,
2-) Havalimanında bırakın Falcao'yu alayım dersen,
3-) Falcao ile fotoğraf çekip Monaco ile henüz anlaşmadan bunun sızdırılmasına imkan sağlarsan,
4-) Monaco ile kardeş kulüp olduk, elimde daha başka fotoğraflar var dersen,
5-) Instagram'dan takip ve beğeni yaparak taraftara falcao gelecek iması yaparsan,
Bu saatten sonra o Falcao G E L E C E K!
Eğer gelmiyorsa; Siz gideceksiniz, yani istifa edeceksiniz!

Aynen Katılıyorum. Köşe bucak kasıp bariyer filan demeyeceksin. Ayrıca Diyelim almadınız ve baska birine yada birilerine 5 -6m harcadınız bu taraftar size bunun da hesabını sorar hani para yoktu diye

Bu Onyekuru Onyekuru diye ölüyor da herkes geçen yılı ne çabuk unuttunuz yav adam 16 haftada 4 gol anca atmış kaç maç kopartamadık kaçırdığı goller yüzünden hatta CL'de bile Porto maçlarını alabilirdik uygun fırsatları değerlendirse, eyvallah ligin sonunda iyi katkı yaptı da sanki ölüp bitilecek bir oyuncu gibi lanse edilmesi gülünç buluyorum.
kesinlikle aynı fikirdeyim

seneye yine kiralarız

Burak Bozdağ Twitter

Bu da palavracı çok net
Taa kaç hafta önce geleceği günü söylemişti

Herkese selamlar, ilk mesajımı bir süredir gizlice takip ettiğim bu konuya atmış olayım. Üyeliğim yeni onaylandı :)

Umarım Diagne bir an önce Rusya'ya sürülür de bir daha adını kuşaklar boyunca duymayız. Yerine kalas koysak yokluğunu aratmaz sanıyorum

Fatih Altaylı'nın Falcao süreci ve yönetimle ilgili görüşleri.

Mesela sakatlık sonrası Mark Uth artık Schalke 04'de kadro dışında kaldı lig maçlarında kadroya giremiyor bu sene, biz 2 aydır Falcao peşinde koşacağımıza rest çekip masadan kalksaydık keşke. Mark Uth'u kiralayalım 1 sene Diagne ile birlikte gayet iyi götürürler forvet hattını

Falcao dünya üzerindeki son forvet gibi yapıştık kaldık gelmiyor işte adam daha hala neyi bekliyoruz ki ? Donk-Linnes-Yunus gibi oyunculardan birisini satıp FFP kriterlerine artıya geçmeye bakalım sonra Mark Uth'u kiralayıp kapatalım transfer dönemini

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi
Belhanda-Seri
Feghouli-M.Uth-Babel

Hiç kötü değil devre arasında da Mariano&Nagatomo ikilisini elden çıkarıp beklerimizi değiştirebilirsek bu kadro işimizi görür ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt