Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.585
- 5.730
- 2.108
İyi nöbetler :-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım bir gün görebiliriz o hızını. Şu anda Diagne ve Selçuk daha hızlı çünkü Seri'den.Ciddiyim yavaş değil.
Umarım bir gün görebiliriz o hızını. Şu anda Diagne ve Selçuk daha hızlı çünkü Seri'den.
Müthiş bi hile olur ya ancak Türkler yapar bunu.Monacodan basketci mi aldik ?
Yoksa falcao‘nun bonservisini ordan mi aktardik? Iyi fikir aslinda
1.torba zenith haric secmeye gerek yok hepsi bizi hasat eder .2.torbadan atletico real totneham dortmund gelmesin 3 tende inter valencia gelmesinHissediyorum. City banko...
Seri yavaş mı?Şaka mı yaptın yoksa ciddi misin anlamadım? Selçuk İnan'dan yavaş tek futbolcu var takımda o da Seri. Ne demek yavaş değil.
Yok.şu ana kadar beklemelerini kasdetmişŞimdide kombine satmalarını mı bekleyecez lan
Monaco’da taraftar mı var lan ne kombinesi saçmalamışlar.Şimdide kombine satmalarını mı bekleyecez lan
o kadar taraftarın kombinesinden zaten ne kadar gelir gelecek.Bir
, bir adam gibi adam.yok bitmis. ondan onay verdiŞimdide kombine satmalarını mı bekleyecez lan
Kombine satışı mı

İnşallah. Ben herkesten çok isterim. Ama şu anki durumuyla geniş kadronun en kötüsü. Ne 6'da oynayabiliyor ne de orijinal yeri 8'de. Konya orta sahası adamı ezdi resmen. 2. bölgede ayağında top tutamadı adam akıllı.Göreceksin sene sonu herkes gitmesin diye yalvaracak