Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco’da oturma izni almak için bankada 100.000 Euro mevduatın olması gerek, bu sebeple işçiler sabah gelip akşam ülkelerine dönerler. Gece malikane şık görünsün diye sadece gelip ışık açıp kapatan işçiler vardır.
Bunu bir gereksiz Ertem Şener bilgisi olarak ekleyelim.

Kombine olayı kolpa tabi o ayrı.
Gereksiz bir bilgide ben vereyim. Monaco da zengin bile olsan parayla ev bulman çok zor. Bütün evler dolu o yüzden boşta olan evlerin fiyatları astronomik. Yeni yerleşim yeri yaratmak için sürekli denizi dolduruyorlar. 2020 yılına kadar 60 bin m2 daha dolduracaklar. Gelir vergisi olmadığı için bir çok zengin burada yaşamak istiyor.

Şimdi çağırmak istemiyorum ancak olurda şu an aklımızın en ücra köşesine yerleşmiş olan olay olursa, taraftar artık albayrak'ın olduğu uçağı havada falan basar. Sabır kalmadı.

Falcao yüzünden Cezalı üye varsa affedin bence sevinmeyi hakediyor herkes gelmezse zaten sadece modlar konuşur forumda.

cagne satılsın veya satılmasın bu herifide karılarınıda türkiye sınırlarında görmek istemiyorum artık.

Ayrica az önce 300k takipcisi olan kolombiyali bi sitenin haberini görmüstüm falcaoyla ilgili, ne olduysa simdi bulamiyorum, herhalde silindi, galiba bi radyonun ve tv nin twitteriydi...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Aslında ne yapacaksın biliyor musun ?

Bütün detayları konuşup anlaşacaksın sonra vazgeçeceksin Monaco mal gibi kalacak

Falcao kafası buradayken kendini futbola da veremez her türlü lost

Ondan sonra futbol transfer piyasasında bir topçu istediğinde başka istediğiniz bir şey var mı abi çekerler :emrah:

Şeref Aydın'ın ekşideki entrylerine baktım. Dün yazdığı yarın bu saatlerde yazısını silip bugün tekrar yazmış. Birkaç entryde de fenerlilerle billur geçmiş

Aslında ne yapacaksın biliyor musun ?

Bütün detayları konuşup anlaşacaksın sonra vazgeçeceksin Monaco mal gibi kalacak

Falcao kafası buradayken kendini futbola da veremez her türlü lost

Ondan sonra futbol transfer piyasasında bir topçu istediğinde başka istediğiniz bir şey var mı abi çekerler :emrah:

:tbr: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt