- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
cenk avrupada kalcagım dedi en son ama belli olmaz GALATASARAY AVRUPA ZATEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco nun istediği de zaten bu. para değildi ki dertleri onlara 3 5 gelse ne olur sanki amaç falcao yu 1 yıl daha oynatabilmekti
cenk avrupada kalcagım dedi en son ama belli olmaz GALATASARAY AVRUPA ZATEN
sirke de varmış galiba içinde
bu da acı sos galiba,benim abim seviyo ya bu tarz seyleri.bana ranch sos falan olacak,hele o meksika soslarına hiç dayanamıyomEvet vardir herhalde. Benim midem kaldirmiyor pek yemiyorum o yüzden.
Ama Cin restoranlarinda bundan var, bunu yedim mi hic birsey olmuyor nedense. Bi Tabasco da sorun cikiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 58249
Kesin olmamakla beraber öyle diyorlardı.bu sene de öyleydi aslında ama diaz icardi olmayınca jardim takımda tutmak istedi genel olarak bu yönde haberler. biz masadan kalksak onlarda kimseyi alamadiklari şu dönemde sevinirler bence (ben yedder i aldılar aslında ama bi tane daha istiyorlar işte.yanına slimani yerine falcao olmasını tercih ediyorlardi)monaco 2 senedir yüksek ücreti nedeniyle satmak istemiyormu falcaoyu?
kolarov ile gustavoyu alamadılarzanka, adil rami, kruse, kolarov, luiz gustavo....
bu rıdvan dilmen geçen sene ağlıyordu yerli ebe milli bebe diye..
bu transferlere tepki gösterdi mi?
Durum onu gösteriyor.
kolarov ile gustavoyu alamadılar
bu da acı sos galiba,benim abim seviyo ya bu tarz seyleri.bana ranch sos falan olacak,hele o meksika soslarına hiç dayanamıyom
10 sene üst üste şampiyon olsak borç devam eder anca faizleri oduyoruz2 yıl daha şampiyon olduk mu borç morç kalmayacak harbi inş iyi asılırız şu 2 yıl
o dediğin sostan buralarda var mıEvet aci.
Ben de bu Cinlilerin sweet-sour soslarina bayiliyorum. Utanmasam oturup kasik kasik yiyecegim
Simdi canim cekti yine, yarin ögle yemeginde Cin makarnasi yiyeyim.
Musap öğrenmiş yazdı.Var mı abi Cuma gününe bilet falan veya özel uçak tahsisi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fernandes cok para ister yası 33 bizim o yasta cok para verip yedek oturtucak durumuzda yok kontenjanımızda su an sadece 1 yabancı hakkımız var oda falcaoya ayrılmıs durumdafernandes belhandadan daha fazla işimize yarar.. geçen sene moskovanın ayazında 20 maçta 4 gol 4 asist yapmış.