Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
10 sene üst üste şampiyon olsak borç devam eder anca faizleri oduyoruz
rivadan floryadan kalan paralar + 2 yıl şampiyonluk + seneye stad isim hakkı kapanmıyosa yuh artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 sene üst üste şampiyon olsak borç devam eder anca faizleri oduyoruz
Kapanmıyor bilançolara bakabilirsinrivadan floryadan kalan paralar + 2 yıl şampiyonluk + seneye stad isim hakkı kapanmıyosa yuh artık
Ben direk Alej i yatiririm masayaFalcao transferinin ayrıntılarını masaya yatırmak isterim.
Kapanmıyor bilançolara bakabilirsin
SL ye bu sene 22 kisimi alabiliyorduk? Ordan kac kisi kendi altyapimizdan olmali? Ve kac kisi türk altyapisindn? 1+4 olabilirmi?
O zaten riva ve florya dusmus hali ki bence makyajlı. Onun dışında kulüpler clye katılırsa azıcık kâr ediyor o kadar1.4 milyar tl borç alacak farkı niye kapatmıyoruz anlamıyorum
Üst üste 5 cl borcumuzu kapatırO zaten riva ve florya dusmus hali ki bence makyajlı. Onun dışında kulüpler clye katılırsa azıcık kâr ediyor o kadar
o dediğin sostan buralarda var mı
Kapanmaz takriben 20 kez üst üste falan lazım.Üst üste 5 cl borcumuzu kapatır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanmaz takriben 20 kez üst üste falan lazım.
Üst üste 5 cl borcumuzu kapatır
Yok daha neler. O isler o kadar kolay degil.
Mesela gecen sezon sadece Diagne ye 13 Milyon gömdük. CL den aldigimiz paranin yarisi bu.
Sattığın kadar alda dengedeydik 45*5 225 milyon euro yapar saf gelir bu sponsoru olacak kombinesi lig geliri yayın hakkı doğru yönetim yapılırsa ciddi anlamda borç azalır
takımın yaşından ve kiralık olayından dolayı 1 oyuncu satıp 3 oyuncu alıyorsun satacağın adam da sürekli azalıyor nasıl dengede tutacaksın
2 sene sonra dahi bozulacak bu denge
Kap gelecekse bile kesinlikle kuradan sonra açıklanırYarin kap kura dan önce mi sonra mi gelir acaba kura cekimi 19 da
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi