Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SL ye bu sene 22 kisimi alabiliyorduk? Ordan kac kisi kendi altyapimizdan olmali? Ve kac kisi türk altyapisindn? 1+4 olabilirmi?

Beyler borcumuz iki kere şampiyon olsak kapanmaz. Kur farkını da kenara koymamak gerekir.

FFP +/-0 varken ve gideri düsük tutarken bile zor bir kac milyon € kar yapiyoruz. Ffp anlasmasi bittigi an, gene zarar yapmaya baslarsak fazla sasirmam.

Stad isim anlasmadan ben fazla para beklemiyorum. Biz transferden kar yapmaya bakmaliyiz. Ordan iyi scoutingli ve planlamayla normalde her sene bir kac milyon (Porto, Benfica ve Ajax gibi olmaz tabiki)kar yapma zor olmaz.

Yok daha neler. O isler o kadar kolay degil.

Mesela gecen sezon sadece Diagne ye 13 Milyon gömdük. CL den aldigimiz paranin yarisi bu.

Sattığın kadar alda dengedeydik 45*5 225 milyon euro yapar saf gelir bu sponsoru olacak kombinesi lig geliri yayın hakkı doğru yönetim yapılırsa ciddi anlamda borç azalır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sattığın kadar alda dengedeydik 45*5 225 milyon euro yapar saf gelir bu sponsoru olacak kombinesi lig geliri yayın hakkı doğru yönetim yapılırsa ciddi anlamda borç azalır

takımın yaşından ve kiralık olayından dolayı 1 oyuncu satıp 3 oyuncu alıyorsun satacağın adam da sürekli azalıyor nasıl dengede tutacaksın

2 sene sonra dahi bozulacak bu denge

takımın yaşından ve kiralık olayından dolayı 1 oyuncu satıp 3 oyuncu alıyorsun satacağın adam da sürekli azalıyor nasıl dengede tutacaksın

2 sene sonra dahi bozulacak bu denge

Marcao luyindama gibi Scout transferleri olması gerek tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt