Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevlut geliyor büyük ihtimal. Diagne gider falcao gelirse, 1 yabanci hakkımız daha kalıyor. Bence stoper almalıyız bu hak ile. Marcao güven vermedi, tecrübeli bir stoper şart.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marcao o kadar got kesecegine biraz top kesse yetertakımın neredeyse tamamı tecrübeli zaten daha ne tecrübesi
yaş ortalaması 40 olacak nerdeyse
marcaonun sorunu tecrübe değil kalite
gelişebilir belki ama şu an için temel şeyleri yapmamasının sebebi gençliği değil o işi yapmaya yetisinin az olması
haydaaaa böyle bir şey yazmamış ben görmedim ama yazdıysa adam yine haklı çıkmış dün gece güzel haberler geldi
Ama 1450 olmuyor mu 1 250 düşünce .Fatih hoca açıkladı ya 2.5 eksideyiz
Gurrpeqi dedi bile çoktan ligue 1 türkçe hesabı son dakika verdi gurrpeqi de diyorlarsa doğrudur dedişeref bildi sıra gurpegide kırmızıyı verirse iş bitmiştirr beylerr
neyi bildi seref son haberler nedir rengolarşeref bildi sıra gurpegide kırmızıyı verirse iş bitmiştirr beylerr
dün geceden için falcao hakkında güzel haberler alınacak falan demiş adam harbiden de güzel haberler geldi gurpegiden kırmızı bekliyoruzzzzzneyi bildi seref son haberler nedir rengolar
ya ne haberi geldi allahini seviyorsan, 1aydir zaten her gece falcaoyu aliyoruz, benim icin yeni birsey degil kaldi surada 5 gün falcaoyla bitirdik cok sükür.dün geceden için falcao hakkında güzel haberler alınacak falan demiş adam harbiden de güzel haberler geldi gurpegiden kırmızı bekliyoruzzzzz