Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La gece haberler düşmüş. Fransız basını falkao Galatasaraya gidiyor diyor. Hadi gözümüz aydın. Derin bir oh çekelim artık.

Mevlut geliyor büyük ihtimal. Diagne gider falcao gelirse, 1 yabanci hakkımız daha kalıyor. Bence stoper almalıyız bu hak ile. Marcao güven vermedi, tecrübeli bir stoper şart.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevlut geliyor büyük ihtimal. Diagne gider falcao gelirse, 1 yabanci hakkımız daha kalıyor. Bence stoper almalıyız bu hak ile. Marcao güven vermedi, tecrübeli bir stoper şart.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımın neredeyse tamamı tecrübeli zaten daha ne tecrübesi

yaş ortalaması 40 olacak nerdeyse

marcaonun sorunu tecrübe değil kalite

gelişebilir belki ama şu an için temel şeyleri yapmamasının sebebi gençliği değil o işi yapmaya yetisinin az olması

takımın neredeyse tamamı tecrübeli zaten daha ne tecrübesi

yaş ortalaması 40 olacak nerdeyse

marcaonun sorunu tecrübe değil kalite

gelişebilir belki ama şu an için temel şeyleri yapmamasının sebebi gençliği değil o işi yapmaya yetisinin az olması
Marcao o kadar got kesecegine biraz top kesse yeter

Son güne kadar bekleyeceğiz büyük ihtimal umarım bir sürpriz olur da Belhanda, Diagne ve Mariano satılır yerlerine bir stoper bir orta saha ve Falcao alınır

Gunaydin arkadaslar, Radamel Falcao ile ilgileniyor muşuz diye bir haber okudum. Eski günlerinde olmasa da bitiriciliği ile hala iş yapar diye düşünüyorum, inşallah olur bu iş.

dün geceden için falcao hakkında güzel haberler alınacak falan demiş adam harbiden de güzel haberler geldi gurpegiden kırmızı bekliyoruzzzzz
ya ne haberi geldi allahini seviyorsan, 1aydir zaten her gece falcaoyu aliyoruz, benim icin yeni birsey degil kaldi surada 5 gün falcaoyla bitirdik cok sükür. :berkan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt