Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini yapacak 3 eski futbolcu belli oldu.

🇹🇷Hamit Altıntop

🇳🇱Wesley Sneijder

🇨🇿Petr Cech

Gelecene inanmiyom ama Falcao gelirse Jamesi ikna edebilir cunku James Falcao hayrani ve Falco Kolombiyada idol

Ama orta sahada yer yok mecbur biri gidecek Seri/Belhanda

Aslında Falcao diyoruz ama ekstra bir satış olamıyacağı için herşey Diagne'ye bağlı.
10 ' a satsak anında 4-5 bandında bir rakama Falcao'yu 1'e M.Özcanı ,aynı miktara A.Gürleyeni , kalanı da pırpır bi kanat-forvete yatırsak devreye kadar gayet idare ederiz.
Bek operasyonunu da devre arası hallettikmi mis.
Böyle bir operasyon gerçekten iyi olur hatta o arada belhandayi da satıp gerçek bir 10 numara alırsak gercek Galatasaray i izlemiş oluruz

Manu diagneyle ilgili haber girmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda mı ben Arfa mı Fernandes mı benim tercihim belhanda olmasin da Atalay da olsa olur

Böyle bir operasyon gerçekten iyi olur hatta o arada belhandayi da satıp gerçek bir 10 numara alırsak gercek Galatasaray i izlemiş oluruz
Aynen öyle renkdaş , gerçek bir 10 numara olmalı.
Defansif yönü zayıf olsada kabulüz.Aralara iyi top bıraksın, oyunu iyi okusun ,golü koklasın, en önemlisi şut tehdidi yüksek olsun.
Daha önce de dediğim gibi Talisca bu tanıma direk olarak uyuyor,ya da boştaki H.Ben Arfa'ya bile okeyiz.Ama tabi bu yönetimle bunlar hayal gibi.
Acaba onlar bizim kadar takıma hakim mi bunda bile şüpheliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt