Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Bilmiyordum umarım Falcao duyumu doğru çıkarKuşları trollediğini söylemişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyordum umarım Falcao duyumu doğru çıkarKuşları trollediğini söylemişti.
Çıkmamıştır çıkmamıştır öyle birşey olursa zaten direk kombine alır buradan her maç başkasına veririmJames nerden cikti ya
Hamit Bayern Munih, Sneijder de Real Madrid çeker, üçüncü takım da Inter olur.
Hamit'in direkleri dovdugu sezonu hatirladim biran sonrada kuradan cekinmeye basladimHamit ile Sneijder mi çekecekmiş kuraları?
Böyle bir operasyon gerçekten iyi olur hatta o arada belhandayi da satıp gerçek bir 10 numara alırsak gercek Galatasaray i izlemiş oluruzAslında Falcao diyoruz ama ekstra bir satış olamıyacağı için herşey Diagne'ye bağlı.
10 ' a satsak anında 4-5 bandında bir rakama Falcao'yu 1'e M.Özcanı ,aynı miktara A.Gürleyeni , kalanı da pırpır bi kanat-forvete yatırsak devreye kadar gayet idare ederiz.
Bek operasyonunu da devre arası hallettikmi mis.
Böyle bir operasyon gerçekten iyi olur hatta o arada belhandayi da satıp gerçek bir 10 numara alırsak gercek Galatasaray i izlemiş oluruz
2 Eylül 01:00’a kadar bildirebilirizarkadaslar süper lig transfer dönemi hangi gün hangi saatte kapaniyor?
cl kadrolari hangi gün hangi saatte kadar bildirilebiliniyor?
B E N A R F ABelhanda mı ben Arfa mı Fernandes mı benim tercihim belhanda olmasin da Atalay da olsa olur
her maca 1-0 geride baslasak yine sampiyon oluruz, oyle bir hucum hattifeghouli -- james -- babel
-----------falcao
baya ii
Aynen öyle renkdaş , gerçek bir 10 numara olmalı.Böyle bir operasyon gerçekten iyi olur hatta o arada belhandayi da satıp gerçek bir 10 numara alırsak gercek Galatasaray i izlemiş oluruz