Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendime taktim ettim. acil giriş mangası yönetim kurulu baskanıyım. olay oldu mu damlıyoruz. ekip daha tam oturmadı üyelerim olacak zincir kuracağız.

Onun adı AMM'dir yalnız, askere bedelli gittiğin her halinden belli.

Bizim basın buradan okuduğu James Rodrigues makaralarını haber yapar 1-2 saat içinde.

evet dünyadan 1 haber adminimiz
nöbete teşrif etmiştir

şimdi 27 ağustos 2019 saat akşam 8 sularına alıyoruz
o günden beri hiçbir şeyden haberi yok

Gündemimizde yer alan Mevlüt Erdinç, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de en az 20 maça çıkmış forvet oyuncuları arasında girdiği pozisyonu gole çevirme yüzdesi en yüksek 3. oyuncuydu. 1 - Riad Bajić (%38) 2 - Mbaye Diagne (%35) 3 - Mevlüt Erdinç (%32)

Müller ile ilgili aldığım haber Almanya kaynaklı , oyuncu kendi kulubünün rutin sağlık kontrollerinden geçerken Galatasaray adına bir yönetici ve sağlık ekibinden birisi eşlik etmiş.Gayriresmi bir görüşme yapılmış 1 ay önce , kulüp transfer dönemi sona ererken görüşelim demiş.Şu an menajerler müller'e kulüp bakıyor.Şampiyonlar liginde oynamak istiyor.

Kiralık 1+1 olabilir ama bayern kiralama bedeli istiyor.

Bu haber basına sızmadı , eğer sızarsa bilin ki forumdan aşırıyorlar.Aslında burda paylaşmamak lazım , forumun twitter hesabına prim yaptırmalıyız..

SON DAKİKA - Beşiktaş, Gary Medel'in Bologna'ya transfer olduğunu açıkladı.

Şu ana kadar ali naci seten falan iş bitti demeliydi yaw niye ses yok hiçbirinden bugünde mi gelmiyor KAP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt