Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adamı telefonundan arıyor ve bunun anlamı bu konuşmanın kamuoyu önünde değil de özelde yapılmış bir görüşme. Kısacası Abdurrahim beyin özeli. Özelde kim ne yapıyorsa yapar, kimseyi ilgilendirmez amaa bu özel konuşmayı paylaşmak hem ayıptır hem de suç.. özel hayatın ihlali..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla abi almancı kelimesini kullanırken arada çekiniyorum sen olsun, murhan, musap, can olsun veya aklıma gelmeyen diğer gurbetçi renktaşlarım olsun size karşı değil. Nasıl ''nkfvas'' kelimesinin kullanımı farklı ise bunun da farklı. Cümle içinde almancı yazıp şu şu hariç yazmak abes olur. Bunun hangi almancılara denildiğini sizde iyi biliyorsunuz, hatta sizinde şikayetiniz genellikle bu çomar zihniyetli taraftan. Örnek şu haraketi yapanlar gibi.
Mal heryerde mal yalnız. Bu kişi Türkiye'de olsa yine benzer mal olma ihtimali olurdu belkide. Yalnız ne demek istediğini anlıyorum ama milletin gücüne gidiyor ister istemez alamancı denildiği vakit.

Bende almanyada yasiyorum ama burdaki bazi "almanci"türkleri görseniz kusarsiniz
Cogu somar görgüsüz kendi bi bok sanan tipler hele hele genc yasta olanlar
Bazen yabanci olsam irkci olurdum diyorsunuz o derece!
Yani benim gibi almanyada yasayanlar hicde alinmasin almanci almanci söylendiginde ergen görgüsüzler kötü imaj yaratiyor yapcak birsey yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demekki heryerde böyleyiz hocam biz millet olarak.Rusya’da da aynı ama Almanya’da en azından medeniyete ayak uydurmuşlardır diye düşünüyordum.

1- Bu telefonu acan sahis maalesef Yeni Turkiye'nin seviyesini ve istikametini gosteriyor. Bu telefonu acan sahis, oylesine kultur, haysiyet ve edeb ten yoksun ki, savunmadiz bir hayvani da oldurebikir, bir bayana tecavuz de edebilir. Zira bir baskasinin kisilik haklarina tecavuz etmistir.
2- Abdurrahim Albayrak' ta yanlis yapmistir. Seviyesizin seviyesine inilmez. Seviyesiz buldurulup yargi onune cikartilir.
Galatasaray'da florya da ( Fatih Terim gerek gorurse) gunluk sorunlar disin da bir gorevi olmamalidir. Su telefonlara cevap verip vermeme konusunda gerekliligi dahi mantik suzgecinden gecirmekten yoksun adam Galatasaray'a yonetici olmamalidir.

Ulke olarak yokus asagi gidiyoruz. Telefonu acan yaratigin su ana kadar ki hayattaki en buyuk basarisi bu telefon gorusmesi sanirim.

Belhanda Nzonzi
Emre Mor Feghouli Babel
Diagne​
Böyle olur mu Kayseri maçında ?

Ben videoda söven mala sahip cikmiyorum. Ona hakaret edecegim diye kullandigin sacma kelimeye tepki gösterdim. Bunu anlamayacak kadar beyin yok demek ki. Senin gibilerinide görüyoruz. Türkiyeden gelip sonradan Almanyaya yerlesenlerin yüzde 90i burada alkol, kumar, pavyon islerinde kaybolup gidiyorlar. Öyle düsündügün gibi degil buralar. Okulda ögretmiyorlar dilini. Önce insan olun. Etnik degerimizi asagilayan sensin cünkü senin gibilerinden dolayi o "Almanci" dediklerin kendi ülkesine ve milletine küsüyor. Burada dislanarak büyü, ülkende birkac euro harcamak icin burada essek gibi calis 11 ay bide "Almanci" desinler. Sen kim oluyorsun. Edepli ol, ahlaksizlik etme, haddini bil. Ailen sana hicbirsey ögretmemis belli.
Yav manyak mısın ? Ben videodaki adama çomar dedim diye bana etmediğin hakaret kalmadı. Gurbetçi edebiyatı yapma bana. Madem o kadar vatan hasretiyle tutuşuyorsun kalırsın ülkende. Ayrıca şu eşek gibi çalışma mevzusu her ülkede var. Yani Almanya'da çalışınca diğer milletlerden fazla çalışmıyorsun.

Bu arada lütfen küsün ya gelmeyin ülkeye, ülkeye yazın geliyorsunuz yapmadığını çomarlık kalmıyor. Almanya'da yiyemiyeceğiniz bokları elinizde para var sanınca Türkiye'de yemeye kalkışıyorsunuz sonra götünüz üstüne oturuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt