- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bi laf vardı Galatasarayda mutlu bir haber sonraki gelecek kaosun habercisidir felan diyeAllah bi yerden alıp bi yerden verirler derler. O zaman Falcao?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi laf vardı Galatasarayda mutlu bir haber sonraki gelecek kaosun habercisidir felan diyeAllah bi yerden alıp bi yerden verirler derler. O zaman Falcao?![]()
Şeref'e bir şey bilmiyor dedim diye forumdan attılar 1 ay önce filan.içten içe şeref gelsede 2 duyum alsak diyorsunuz değilmi gençler bizde sizdeniz rahat olun kasmayın))))))
Falcao'nun meydan okuyacağı bir grup denk geldi. Falcao'ya Zenit, Benfica, Olympiakos'u mu layık görüyordunuz?
çok rahat yalan söylüyorsunuz yanılmıyorsam adama kolpa falan demiştiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri klavye bulunca söylemeyin adam sizden büyük belliki ayıp bu forum yönetimine tebrikler ayrıca sözlükte yazdıkları adamı bağlar sizi bağlamaz ayrıca herifin sözlükte orada burada yazdığını hala takip ediyor olmanız adamdan deli gibi duyum beklediğinizi gösterir çünkü ben burada adamın ettiği küfürlerin yansıtıldığını görmedimŞeref'e bir şey bilmiyor dedim diye forumdan attılar 1 ay önce filan.
Sence ben mi diyeceğim o lafı? Başlarım Şeref'ine. Terbiyesizin teki. Ekşideki özel mesajları döktürtmeyin bana.
Bi laf vardı Galatasarayda mutlu bir haber sonraki gelecek kaosun habercisidir felan diye
Kafan almıyor mu kardeş? ÖZEL MESAJ DİYORUM. BENİ BAĞLAR BENİMLE OLAN ÖZEL MESAJ.çok rahat yalan söylüyorsunuz yanılmıyorsam adama kolpa falan demiştiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri klavye bulunca söylemeyin adam sizden büyük belliki ayıp bu forum yönetimine tebrikler ayrıca sözlükte yazdıkları adamı bağlar sizi bağlamaz