Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içten içe şeref gelsede 2 duyum alsak diyorsunuz değilmi gençler bizde sizdeniz rahat olun kasmayın:)))))))
Şeref'e bir şey bilmiyor dedim diye forumdan attılar 1 ay önce filan.

Sence ben mi diyeceğim o lafı? Başlarım Şeref'ine. Terbiyesizin teki. Ekşideki özel mesajları döktürtmeyin bana.

Şeref'e bir şey bilmiyor dedim diye forumdan attılar 1 ay önce filan.

Sence ben mi diyeceğim o lafı? Başlarım Şeref'ine. Terbiyesizin teki. Ekşideki özel mesajları döktürtmeyin bana.
çok rahat yalan söylüyorsunuz yanılmıyorsam adama kolpa falan demiştiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri klavye bulunca söylemeyin adam sizden büyük belliki ayıp bu forum yönetimine tebrikler ayrıca sözlükte yazdıkları adamı bağlar sizi bağlamaz ayrıca herifin sözlükte orada burada yazdığını hala takip ediyor olmanız adamdan deli gibi duyum beklediğinizi gösterir çünkü ben burada adamın ettiği küfürlerin yansıtıldığını görmedim:))))))

Yok mu transfer şampiyonlar ligi bu hadi yönetim utandirin bizi de birkaç takviye ile takım olalım burası önemli takım gibi takım olalım beraber çıkıp beraber dönelim defansa yardımlaşma olsun

çok rahat yalan söylüyorsunuz yanılmıyorsam adama kolpa falan demiştiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri klavye bulunca söylemeyin adam sizden büyük belliki ayıp bu forum yönetimine tebrikler ayrıca sözlükte yazdıkları adamı bağlar sizi bağlamaz
Kafan almıyor mu kardeş? ÖZEL MESAJ DİYORUM. BENİ BAĞLAR BENİMLE OLAN ÖZEL MESAJ.

Nerede yalan söyledim ben? Mesajımı gösterir misin?

oha pınar argun gstv de yav.
yeşil sahalarda pele nedemekse beyaz ekranda da pınar hanım odur.
gecenın en önemli olayı benım ıcın bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt