Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne kazığını attılar ya o an istifa edeceklerdi hatta yönetimi bir şirket devralsa inanın üzülmem şuanda

FFP var diye kesin beceremiyorlardır

Devre arası elinde 13 milyon varken Diagne alarak FFP de nasıl transfer yapılır bize gösterdiler.Kendilerini tebrik ediyorum

İstifaya davet eden Gs düşmanıdır

Heh ben de bunu diyorum işte. Eleştirmek için eleştiriyor millet maalesef.
Ben kimseyi savunmuyorum ama kural bu. Daha önce Aysal açıklama yapmıştı NTVde ve daha sonra tekrar sordular. Açıklama yapmamız yasak diye futbolcu ismi vermemişti. Yönetimi zerre savunmuyorum ama kitapta yazan bu

KAP falan dıyonuzda adamların gorustugu ortada kap olayı var acıklayamıyor işi yaş. Sagır sultan bılıyor görüstügümüzü

FFP var diye kesin beceremiyorlardır

Devre arası elinde 13 milyon varken Diagne alarak FFP de nasıl transfer yapılır bize gösterdiler.Kendilerini tebrik ediyorum

İstifaya davet eden Gs düşmanıdır

Ya ne FFP si Lyundama nasıl alındı. Allah askına verirsin parayı Falcao ya o alır bonservisini iş biter laf bunlar laf.

Falcao yu getiremiyorsan istifa edeceksin. Bu süreci böyle idare ediyorsan sen yönetici değilsindir, git minibüs şirketini böyle yönet. Başkan içinde ne o öyle resmi bayramlarda şiir okuyan çocuk gibi. Yakışmıyorsunuz bu takıma. Sizde akıl olsa idi tv ye çıkacak hava atacam derdi olmasa idi bu işleri profesyoneller bırakırdınız. Yönetim istifa !!

IMG_4389.webp

Çokta kötü bir durum yok konuşmada aslında.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lekip, is tamam demisti, demeki hala tamam falan degil. daha bitmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt