Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrakin morali baya bozuk üzüldüm
Ben hiç üzülmedim..Abdurrahim Albayrak'ı severdim eskiden ama bu süreç gözümü açtı..Galatasaray'a veren değil Galatasaray'ın ömründen ömür alan adammış meğer..Bu söylediğim Amrabat sürecinden taa bugüne kadar olan dönemi kapsıyor.. Linç edilip yollanması gereken bir adamdır Abdurrahim Albayrak.. Bunu Falcao transferini beceremediği için değil , Belki o foto bile istemeden sızdı ancak Bırakunda Falcao'yu alayım derken ve Falcao %99 Galatasaray'da derken bu taraftarın ayarıyla oynadı ve Galatasaray intikamını elbet alacak..

1. hafta | c.brugge-galatasaray
2.hafta | galatasaray-psg
3.hafta | galatasaray-real madrid
4.hafta | real madrid-galatasaray
5.hafta | galatasaray-c.brugge
6.hafta | psg-galatasaray

1. hafta | c.brugge 2 - 0 galatasaray
2.hafta | galatasaray 0 - 3 psg
3.hafta | galatasaray 1- 2 real madrid
4.hafta | real madrid 3-0 galatasaray
5.hafta | galatasaray 2-1 c.brugge (belki hırs olur bu kadarda değel yav ikide biz mi oynasak derler diye böle yazdım)
6.hafta | psg 2- 2 galatasaray (Saten herkes garantiler formalite maçı olabilir :D)

4 puanla 4 -4 lük bir takım olarak bir muaceranın daha sonuna geliriz

bide bizim beklere bak içimizden geçmezler umarım

Özellikle okereke ve diatta Mariano ve Nagatomoyu felç edebilir. Luyindama ve marcaonun arkasina her top tehlike. Orta saha tercihleri genis degil di ta ki bugün Wanyamayi aldilar. Umarim maça kadar sakatlanir kendisi

Mevlutu de kaptırdık fenere falcao alamazsak tek diagne ile gideriz 6 ay dejavu gibi lan erenle 6 ay şimdi de diagne ile 6 ay ..

Ben hiç üzülmedim..Abdurrahim Albayrak'ı severdim eskiden ama bu süreç gözümü açtı..Galatasaray'a veren değil Galatasaray'ın ömründen ömür alan adammış meğer..Bu söylediğim Amrabat sürecinden taa bugüne kadar olan dönemi kapsıyor.. Linç edilip yollanması gereken bir adamdır Abdurrahim Albayrak.. Bunu Falcao transferini beceremediği için değil , Belki o foto bile istemeden sızdı ancak Bırakunda Falcao'yu alayım derken ve Falcao %99 Galatasaray'da derken bu taraftarın ayarıyla oynadı ve Galatasaray intikamını elbet alacak..
Transferlerden uzak durmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt