Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Mevlüt iyi yedek olurdu .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç üzülmedim..Abdurrahim Albayrak'ı severdim eskiden ama bu süreç gözümü açtı..Galatasaray'a veren değil Galatasaray'ın ömründen ömür alan adammış meğer..Bu söylediğim Amrabat sürecinden taa bugüne kadar olan dönemi kapsıyor.. Linç edilip yollanması gereken bir adamdır Abdurrahim Albayrak.. Bunu Falcao transferini beceremediği için değil , Belki o foto bile istemeden sızdı ancak Bırakunda Falcao'yu alayım derken ve Falcao %99 Galatasaray'da derken bu taraftarın ayarıyla oynadı ve Galatasaray intikamını elbet alacak..Abdürrahim Albayrakin morali baya bozuk üzüldüm
Yıllık 4Ribery kaç kayme (net) kazanacak Fiorentina da ?
Keşke Babel yerine o gelseydi.
Ribery kaç kayme (net) kazanacak Fiorentina da ?
Keşke Babel yerine o gelseydi.
yoo o da lesGrup kötü, fikstür kötü bari eksik bölgelere transfer yapın
1. hafta | c.brugge-galatasaray
2.hafta | galatasaray-psg
3.hafta | galatasaray-real madrid
4.hafta | real madrid-galatasaray
5.hafta | galatasaray-c.brugge
6.hafta | psg-galatasaray
Son 2 ?ilk 4 hafta sıfır çekeriz
Böyle oluyor . Sampiyonlar ligindeYazılan fikstür hatalı.
1. maç ve 5.maç aynı takımla
2. maç ve 6. maç aynı takımla
3. ve 4.maç aynı takımla
Hiç bir bok olmaz ondan. Mevlüt,Hakan ç, Ömer Toprak, Serdar Taşçı gibi topçular gelmiş geçmiş en overrated topçularMevlüt iyi yedek olurdu .
Fikstür bu galiba
Bruj gs
Gs psg
Real gs
Gs real
Psg gs
Gs bruj
bide bizim beklere bak içimizden geçmezler umarım
@Doruk Ata TANRIVERDİEVET KAMPANYA BAŞLATIYORUM
Daha güzel bir Galatasaray için
Cengiz Apo A.Ş'ye
HAYIR diyorum
ya siz?
hayır diyor musunuz?
@Emrah Duvar
@Melih Sönmez
aşıkla maşuku ayırmak ayıp olur
@Berkay Saraçoğlu
herkes 3 kişi etiketlesin
Fenerbahçe (29 Eylül)
PSG (1 Ekim)
Real Madrid (22 Ekim)
Beşiktaş (27 Ekim)
Başakşehir (23 Kasım)
Club Brugge (26 Kasım)
Trabzonspor (1 Aralık)monacoda mı olmusFalcao'yu nazik bir şekilde soran bir adet futbolsevere, başkanımız aynı nezaket ile konu hakkında bilgilendirme yapmış.
3P
3P
1P
3P
1P
3P
__
14 P h.o.
Onlar cikdiysa biz elenmismi oluyoruz, falcao gelsin yoksa 4 macta gol atamayiz dogru dürüstParis deplasmanini.kazaniriz cunku cikmis olurlar :'-)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferlerden uzak durmaliBen hiç üzülmedim..Abdurrahim Albayrak'ı severdim eskiden ama bu süreç gözümü açtı..Galatasaray'a veren değil Galatasaray'ın ömründen ömür alan adammış meğer..Bu söylediğim Amrabat sürecinden taa bugüne kadar olan dönemi kapsıyor.. Linç edilip yollanması gereken bir adamdır Abdurrahim Albayrak.. Bunu Falcao transferini beceremediği için değil , Belki o foto bile istemeden sızdı ancak Bırakunda Falcao'yu alayım derken ve Falcao %99 Galatasaray'da derken bu taraftarın ayarıyla oynadı ve Galatasaray intikamını elbet alacak..