Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
şu yaşlı kadroyla ne lig ne şampiyonlar liginde bir şey yapabiliriz derbilerin bu kadar üst üste gelmesi çok kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde o küfür sonrası istifa etmelidir.Apo istifa et artik suratsiz adam, utanmaz adam.
Aysal bunun ne bok olduguna anlayip, Bulent Tuluna getirmisti.
TmmBomboş bir yorum. İlk harfinden son harfine kadar BOMBOŞ
Ilk 2 hafta puan kaybederek kredi harcadik tadini cikaralim artik en önemlisi lig sampiyonlugu seneye bidaha sampiyonlar ligine gitmek icinGalatasaray'ın fikstüründeki kritik maçlar:
Fenerbahçe (29 Eylül)
PSG (1 Ekim)
Real Madrid (22 Ekim)
Beşiktaş (27 Ekim)
Başakşehir (23 Kasım)
Club Brugge (26 Kasım)
Trabzonspor (1 Aralık)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ok bulayım benVar ama atarsam kol gibi ceza yerim.
Bu ne abi
bir de taraftara laf ediyor ulan hoca bile en az 3 transfer istiyor hala.Lafının nereye gittiğinin farkında değil9 transfer yaptık diyolar. Seri,nzonzi,babel dışındakileri transferden sayan var mı soruyorum?
Liselilerin bu duruma artık el atması lazım. Bu kafayla olmaz
Terime inanıyorum kmk. Falcao gelirse bir seyler olabilir.Gerçekten inanarak mı söyledin lan
O Ünal başkanın AA beceriksiz olduğu için göndermedi. Hocanın arkasını zayıflatmak için yolladı.en azindan rezil etmedi, drogba ve sneijdera getirdi.
Babel Ile aynisina geliyor... Ribery yı tercih ederdimIki yıllık maaşı o eline net yolda 2.5 ne geçer
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
La bütün fikstüre bir bak, lig maçları dahil.Terime inanıyorum kmk. Falcao gelirse bir seyler olabilir.
13 gol atar bu sezon belki penaltılarlaDiagne gol hrallığında ronaldo ve messi ilen yarışır rahat olun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi