Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Samatta - Mevlut
2. Nzonzi
3. Seri/Mensah
4. 1 sprinter kanat.

Diagne satis
Linnes satis

Bukadardi, 3 aydir bunu yapamiyorsan istifa et kardesim

Galatasarayla zerre ilgisi olmayan 1 adam hk niye tartisiliyor

Adam eskiden baskan oldugu kulup sampiyonlugu kutlamaz, ama ali koçu tebrik eder

Bos tartismalar...

"9 transfer yaptık ve tarftarlar bununla yetinmiyor, yeni transferler istiyorlar."
M. Cengiz

Lan amatör.

- AS Santrafor yok
- Yedek 3. Stoper yok (Marcao bile sallanıyor)
- Orta Saha da sakatlık olursa Selçuk giriyor.. nerde orta saha Yedek ????
Yanlış yoldasın yanlış...

Bazi yorumlardan utaniyorum ulan. Biz eskiden Milan, Madrid, Arsenal gelsin diye dua ederdik be. Haftalar boyunca Bu takimlara oynayacagimiz için maçin baslama saatine kadar uyumazdik. O dönemler Avrupa Fatihi olduk biz. Su Tür yorumlari yapan taraftar maçlara da gidiyor ya ona yaniyorum.
hadi senin istediğin gibi yorum yapayım.

İlk maç brugge zaten 3 atarız.
içerde real-psg var minimum 4 puan
Sonraki 3 maç minimum 6 puan

13 puan ile çıktık.

Ama gerçekler Denizli 2-0 konya 1-1

Geçti o günler fark çok büyüdü.Hayallerle yaşayanı gerçeklerle ...

Albayrağın bırakması lazım.bugünkü videoda bence (küfür ettiği)yakışık değil. Kapa abi telefonu karşındakinin amacı belli ne malzeme veriyorsun?bide ettiği küfürde normal değil anne var içinde. Geçen hafta kadınlar için saygı duruşunda bulunup bide tshirt giymişti
Aynen katilliyorum, tmm. Hepimiz o lafa gülmüsüzdür mizah yapmisizdirda, adam buna anna avrat düz gitsede anlardim. Birdaha nasil tvde konusacak... gazeteci gelip aslinda yürekli olup o olayi sorsa bak bida el icine cikabilliyormu. Annesini karistirma ark. Biz burda g.t desek banlarlar

hqdefault.webp

Samattayi +13 milyon veren ingilizlere bile satmadilar. Orda yönetimin sucu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt