Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Gurleyen kiralik

Falcao olmuyorsa Andre Silva kiralik, o da olmuyorsa bosta olan Bony veya Doumbia

+1 yerli orta saha

Bizimkiler hala Falcao da Falcao, Falcao olmuyorsa zorlamaya gerek yok. 3 gun kaldi. Gecen yil sezona sadece Eren ile basladik, bu kez ise sadece Diagne ile olursa taraftarin destegini unutsunlar. B planiniz yok mu be kardesim.
A planı yok ki B planları olsun. Şansa yaşıyorlar resmen.

Ozan korkut insallah baskan secilir bu rezilller de istifa eder.
1 saattir boş yorumlarına katlanıyorum. Senden geleceğe dair bir öneri bekliyorum. Başkanın Ozan Korkut.. Hoca ve scout şefi hatta oyuncu tavsiyelerini bekliyorum. Kulübün kurması gereken sistem ve özkaynak stratejisini de sen belirleyebilirsin. Sadece öneri bekliyorum. Bak boş konuşmayalım en azından bir işe yarasın değil mi ?

Ozan korkut insallah baskan secilir bu rezilller de istifa eder.
Ozan Korkut'un çapı ne yahu? 44-45 yaşlarında, liselilerin piyon olarak kullanacakları bir adam işte. Mevcut yönetim yapamadığı hamlelerden ötürü yerilsin ama alternatif olarak böyle isimler öne sürmeyin.

Ozan korkutu istemek için 1 tane neden göremiyorum.1 Tane neden anlatan olursa sevinirim

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Nzonzi

Feghouli - Belhanda - Seri - Babel

Falcao

Bu kadroda tek sıkıntı sol bek ama gerektiginde Linnes de oynar orada.​

Abi futbolun gerceklerine ters fbnin basarili olmasi bu kadroyla
Ilerde goreveksiniz

Mevlute 1,250 veren yamulmaya mahkumdur

şl finali biletini nereden nasıl alırız

city gelecek bu sene inanıyorum

Gerçekten FB kadro olarak rezalet , bunlara gaz veren Albayrak ve cengiz yönetimidir . Şu an 6 puan almış grubu konusacakken albyrak küfür konuşuyoruz

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların kadrosu iyi olduğu için değil dediğin gibi. Bu kadar acemice yönetip bizi guldurdukleri için keyifli medya,kuşlar,TFF.

Ama bidaha diyorum kap gelecek bu kadar iyi hissetmemiz tüm:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt