Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.595
- 1.474
- 2.223
vedat mevlut allahyar vay be rakibe bak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

A planı yok ki B planları olsun. Şansa yaşıyorlar resmen.Ahmet Gurleyen kiralik
Falcao olmuyorsa Andre Silva kiralik, o da olmuyorsa bosta olan Bony veya Doumbia
+1 yerli orta saha
Bizimkiler hala Falcao da Falcao, Falcao olmuyorsa zorlamaya gerek yok. 3 gun kaldi. Gecen yil sezona sadece Eren ile basladik, bu kez ise sadece Diagne ile olursa taraftarin destegini unutsunlar. B planiniz yok mu be kardesim.
1 saattir boş yorumlarına katlanıyorum. Senden geleceğe dair bir öneri bekliyorum. Başkanın Ozan Korkut.. Hoca ve scout şefi hatta oyuncu tavsiyelerini bekliyorum. Kulübün kurması gereken sistem ve özkaynak stratejisini de sen belirleyebilirsin. Sadece öneri bekliyorum. Bak boş konuşmayalım en azından bir işe yarasın değil mi ?Ozan korkut insallah baskan secilir bu rezilller de istifa eder.
Ozan Korkut'un çapı ne yahu? 44-45 yaşlarında, liselilerin piyon olarak kullanacakları bir adam işte. Mevcut yönetim yapamadığı hamlelerden ötürü yerilsin ama alternatif olarak böyle isimler öne sürmeyin.Ozan korkut insallah baskan secilir bu rezilller de istifa eder.
Aga tuttuğunu koparan yeri geldiğinde çirkef sert geri vitesi olmayan ve en önemlisi YALAN söylemeyen biri olsunda.Bu kulubun iki baskan adayi var ilerde
1 muhtar kent
2 bahattin demirbilek
Bu ikisinden biri olacak bunlardan sonra
@Levent Akgün su an bakiyor.Nasil yani donus tarihleri kesin degildi belli oldu mu?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o halde o tek basina kaliyor orada.Şükrü oradaydı kura çekiminde Abdürrahim'in yanındaydı.
A planı yok ki B planları olsun. Şansa yaşıyorlar resmen.
Gerçekten FB kadro olarak rezalet , bunlara gaz veren Albayrak ve cengiz yönetimidir . Şu an 6 puan almış grubu konusacakken albyrak küfür konuşuyoruz
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozan korkutu istemek için 1 tane neden göremiyorum.1 Tane neden anlatan olursa sevinirim
Şükrü gitti yacengizin aciklamalari resmen yatti gibiydi.
aponun agzi acilmadi
yarin ikisi de tek baslarina dönüyorlar. Tek umudum sükrünün orada kalmasi (gittiyse tabi)