Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco baskani kombine satisi etkilenmesin diye falcaoyu gec birakmaya çalışmış öyle bi seyler diyolardi

Amrabat parasina ben pegasusu kurdum diye hava atiyor sabanci

He q lan sen sabanci degilsin bizde yedik

Boyle bi adam iste

cengizin aciklamalari resmen yatti gibiydi.
aponun agzi acilmadi
yarin ikisi de tek baslarina dönüyorlar. Tek umudum sükrünün orada kalmasi (gittiyse tabi)
Gerçekten sadece bu açıklama ve yüz ifadelerinden dolayı mı bunları düşünüyorsunuz. Geçen sponsorluk anlaşmasında da yüzleri asıktı bugün falcao ile görüşmüşler. Bence biz birbirimizi çok fazla gazlıyoruz olumlu/olumsuz her konuda

nereden biliyorsun arkadaş boş boş konusuyorsun

nzonzi ile seri yi amcan mı getirdi

yahu ayıp be vallahi ayıp

biraz toparlanın mantığınızı kullanın
2 yıldır forveti yok Galatasaray'ın. Ne mantığından bahsediyorsun. Mantıklı konuşulacak bir durum olsa forvetsiz kalmazdı.

1 saattir boş yorumlarına katlanıyorum. Senden geleceğe dair bir öneri bekliyorum. Başkanın Ozan Korkut.. Hoca ve scout şefi hatta oyuncu tavsiyelerini bekliyorum. Kulübün kurması gereken sistem ve özkaynak stratejisini de sen belirleyebilirsin. Sadece öneri bekliyorum. Bak boş konuşmayalım en azından bir işe yarasın değil mi ?

Artik Galatasaray'da komple kokten revizyon sart, Baskan ve komple yonetim kurulu, arti Terim ve komple teknik ekibi yenilenmelidir.

70 yasinda, is dunyasindan gelen bir baskan istemiyorum artik, Galatasaray yenince gulleri acan butun kameralarin onunde olan, tek bir kelime Ingilizce bilmeyen rizeli tir sofuru transferlerde pis ellerine ceksin artik.

64 yasina gelmis, tek bildigi taktik olan onde hayvan press yapip erken skoru bulup, arkaya yaslan diye bir adam olmamali. Hic bir tane macin icinde B-C-D-E-F taktigi olmayan bir adam, Galatasarayin basinda olmamali, 36 yasina gelmis, kendine bakmayan kene gibi yapisan Selcuktan hala medet ve kontrat yenileyen adam, bu takimin basinda olmamali. 2 senedir bu takim, kornerden gol bile atamiyor, takim taktiksizlikten SOS veriyor ve hala bu adami tapan var. Kos koca futbol dunyasinda, Terimden baska hucum futbolu oynatan adam mi kalmadi? 35 yasindaki Tedesco gecen sene hep deplasmanda hem evinde, Terime yerli bir etti.

Takimi genclestiricez, diyip. ilk 11'inde 5-6 as oyuncu 30+ olan adam basinda olmamali.

Bu takim 2 senedir, hic bir gram top oynamiyor. 2 senedir bu takimin iyi oynadigi mac sayisi en fazla 5 falan dir. Bu kocaman bir fiyasko, ve rezildir.

Hoca olarak kesin bir tane Alman hoca alinmalidir, keske Aysal zamaninda Tuchel gelseydi. Hatta, teklif etmistik ama o zaman hastaydi ve dinlenmek istiyordu. O adam sonra Dortmundta harikalar yaraatip unlu oldu.

Muhtesem scoutumuz Emre utkucanda, masallah twitterde sadece ''sevgiliyle gec kalinmaz'' diye tweet atmaktan birsey yapmiyor 2011 den beri.

Hic kimseyi alamiyorsaniz gidin belese Llorente'yi alin lan bari. 1 yil idare ederdik. Bu saatten sonra ondan iyisini de hayatta alamayiz. Kim oyuncusunu verir bu saatten sonra. En azindan kafa topuna cikabilen, etrafina top indirebilen, topu her kontrol ettiginde 5 metre saga sola aşmayan standart bi forvetimiz olurdu. Diagne ile sezona baslamak = kafana 357 desert ile sıkmak

Monaco baskani ve Jardim forvet ariyorsa Falcao'yu bonservissiz versinler biz de kendilerine 30 gol ile ligin gol krali Diagne'yi 15 milyona satalim fazla sey yapsinlar yani

Win-win situation

nereden biliyorsun arkadaş boş boş konusuyorsun

nzonzi ile seri yi amcan mı getirdi

yahu ayıp be vallahi ayıp

biraz toparlanın mantığınızı kullanın
Yok amcam değil menajerler getirdi.
Gomis’in satılmasının üzerinden 3 transfer dönemi geçmek üzere ve halen yeri dolmadı. Devre arası Diagne kazığı da cabası. Bunlar mümkünse plan falan yapmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt