Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.843
- 11.196
- 1.838
beni tarif ettin renktasAga tuttuğunu koparan yeri geldiğinde çirkef sert geri vitesi olmayan ve en önemlisi YALAN söylemeyen biri olsunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni tarif ettin renktasAga tuttuğunu koparan yeri geldiğinde çirkef sert geri vitesi olmayan ve en önemlisi YALAN söylemeyen biri olsunda.
Şu Pegasus’un sahibi Sabancı abi nasıl olur?
Gerçekten sadece bu açıklama ve yüz ifadelerinden dolayı mı bunları düşünüyorsunuz. Geçen sponsorluk anlaşmasında da yüzleri asıktı bugün falcao ile görüşmüşler. Bence biz birbirimizi çok fazla gazlıyoruz olumlu/olumsuz her konudacengizin aciklamalari resmen yatti gibiydi.
aponun agzi acilmadi
yarin ikisi de tek baslarina dönüyorlar. Tek umudum sükrünün orada kalmasi (gittiyse tabi)
yangin sardi etrafimi sükrüyü unuttum .dŞükrü gitti yaBiletini attım sana be
![]()
2 yıldır forveti yok Galatasaray'ın. Ne mantığından bahsediyorsun. Mantıklı konuşulacak bir durum olsa forvetsiz kalmazdı.nereden biliyorsun arkadaş boş boş konusuyorsun
nzonzi ile seri yi amcan mı getirdi
yahu ayıp be vallahi ayıp
biraz toparlanın mantığınızı kullanın
Monaco baskani kombine satisi etkilenmesin diye falcaoyu gec birakmaya çalışmış öyle bi seyler diyolardi
1 saattir boş yorumlarına katlanıyorum. Senden geleceğe dair bir öneri bekliyorum. Başkanın Ozan Korkut.. Hoca ve scout şefi hatta oyuncu tavsiyelerini bekliyorum. Kulübün kurması gereken sistem ve özkaynak stratejisini de sen belirleyebilirsin. Sadece öneri bekliyorum. Bak boş konuşmayalım en azından bir işe yarasın değil mi ?
mustafa cengizi istemek icin de bir neden yoktu. dursundan kurtulmak icin geldi. ozan da mustafadan kurtulmak icin gelir.Ozan korkutu istemek için 1 tane neden göremiyorum.1 Tane neden anlatan olursa sevinirim
bu kim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok amcam değil menajerler getirdi.nereden biliyorsun arkadaş boş boş konusuyorsun
nzonzi ile seri yi amcan mı getirdi
yahu ayıp be vallahi ayıp
biraz toparlanın mantığınızı kullanın