Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben burda izlediğim için rahatça yorum yapabiliyorum arkadaşlar. Bu ligin kalitesi yerlerde ama oooo Gustavooo demeye gerek yok. Bayern'dekinden 1.5gömlek ekside bir adam.

Nantes maçındaki istatistiğini vereyim size. 34 Pas denemesi 31i başarılı 3ü başarısız. Aa manyak paslaşmış dimi yerseniz tabi :D Maç içinde paslaştığı adamlar
Amavi 1 kez. (solbek)
Sakai 3 kez (sağbek)
lopez 6 kez (orta saha)
Kamara 5 kez (stoper)
Gonzalez 3 kez (stoper)
Payet 1 kez (ofansif orta saha)
Mandanda 3 kez (kaleci)

En uzun oynadığı ileri pas 15m

Ben size bunun gibi dolu maç sayarım geçen sezondan. Bu sezondan sadece bir örnek bu.

Meanwhile Marotta met with Monaco today and they have an agreement in principle should Icardi agree to the destination, while Atletico has made an inquiry, Juventus are still in the background but they have yet to take any concrete steps with Inter.

- Di Marzio (Icardi konusunda)
wanda yine monaco ya gitmeyecek demis

beyler yarın dediğiniz cuma mı cumartesi mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koskoca Başkan ve 2. Başkanın transferi için uğraşılan bir futbolcu ile aynı ucaktan inmesi nahoş olur.
En mantıklısı arkadan Şükrü alır gelir.

Şimdi baktım Brugge'ün kadroda 30 yaşını aşmış 3 futbolcu var sadece biri kaleci Mignolet. Sağ ve sol kanatları 20-21 yaşında. Wanyama'yı da almışlardı sanırım, resmiyete döküldü mü bilmiyorum. Fıstık gibi kadroları var. Falcao gelmediği takdirde grupta bizi rahat harcarlar.

32 yasindaki dos a 7 milyon euro versinlerde hepten -ye düşsunler birkac seneye iflas bayrağıni cekip anadolu klubu olurlar hahhhhaah :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

Juve Mandzukic, Higuain ve Dybala varken ciddi girisimde bulunmaz. Napoli Llorente'yi almak uzereymis. Conte kendisini takimda istemiyor. Yani kaldi Monaco ve Atletico. Ya da takimda kalacaksa Inter'in maclarini tribunde izler.
Atletico’ya giderse Monaco Kalinic’i alır, her yol bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt