Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda mi iyi oynayacak? Anadolu deplasmaninda? Belhanda artik Arena da bile oynamaya tenezzül etmiyor. Kayseri ye bir tur yapayim geleyim diye geciriyordur aklindan. Digerleride oyle. Bize deplasmanlarda oynayacak, kendini ispatlamak isteyen 19-24 arasi genc oyuncular lazim.
Varlığı bir dert, yokluğu yaraa

Beinsports, Ligue 1 Türkçe ile aynı haberi yayınlamış. Bonservissiz + sonraki satıştan pay şeklinde Monaco ile Galatasaray anlaşmış. Bein 24 saat içinde açıklanmasını bekliyoruz dedi. O kadar çok yanıldı ki basın, bu haberlere sevinemiyoruz bile.

keşke club brugge yerine gerçekten zayıf bir takım gelebilseydi. bunlar isminin gösterdiğinden çok daha güçlü takım. geçen sene atletico'ya madrid'de hafif eziyet oldukları maçı izlemiştim de özellikle ilk maça favori çıkacakları kesin şu anki görüntüyle.

Seri ile Nzonzi çok daha iyi olacak.

Özellikle şampiyonlar liginde gerçek performanslarını ortaya koyacaklarını düşünüyorum.

Ben Seri'nin niye bu kadar ustune gidildigine anlamiyorum. Bazi oyuncular 1-2 ayda anca alisiyor yeni takimlarina... Biz alisik olmadigimiz icin herkez saydiriyor.

CL maçları öncesi ya da sonrası derbi maçı var? Bu kadar mı denk gelir?
Ya arkadaş bizim avrupa maçımız varsa trabzon ve bjk'nin de bizimle oynayacağı zaman avrupada maçları var.
Hatta onlar perşembe oynayacakları icin2 onlar adına daha kötü.
Fener ise avrupada olmadığı için bu konuda çok avantajlı.

ah benim saflarım ah hiçbişeyden haberiniz yok,umarım bigün kulüp içindeki bazı seylerden haberi olan bi duruma da geliriz...:cigara:

Neymarsız PSG :( 😞

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    73 KB · Görüntüleme: 132
Esas sorunumuz bekler ve stoperler.

Mariano ve Nagatomo nun birebirde yakalanıp geçildiklerini çok göreceğiz.

Mbappe Hazard... :(😞

eğer hoca rakibe önlem almadan oynamaya kalkarsa averaj takımı oluruz.. benficayla ilk maçımızda çok riskli oynadık adamlar elini kolunu sallayıp geldiler ve maçı aldılar.. ikinci maçta ise temkinli oynadık aslında doğru olan oydu.. avrupa maçları sabır ve tedbir gerektiren maçlardır..

O değil 20 gün önce 2. forvet transferini de konuşuyorduk
Yok Sobolev yok Yaremchuk felan
Bunun dışında orta sahaya ve stopere yedek alternatif isimleri geçiyordu
Git gide haberler azaldı ve şimdi sadece Falcao var
Falcao yu alıp transferi kapatsak herkes şükredecek konumda

O değil 20 gün önce 2. forvet transferini de konuşuyorduk
Yok Sobolev yok Yaremchuk felan
Bunun dışında orta sahaya ve stopere yedek alternatif isimleri geçiyordu
Git gide haberler azaldı ve şimdi sadece Falcao var
Falcao yu alıp transferi kapatsak herkes şükredecek konumda
Yaremchuk istegim>falcao istegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt