Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasil bir aptallik, cahillik arkadas. Bizde burda kalkip, Semih ozsoya arayip ana avrat mi gidelim.

Bazilari, harbiden futbolu cok ciddi aliyorlar.

Diagne kalsa ne faydası var ki ? Şu an gerçekten forvetimiz var gibi hissediyor musunuz ? Babel forvet oynasın sol açığa adam alsınlar ona bile razıyım

Şu an ne faydası var bilmem ama geçen sene Diagne olmasaydı biraz zor şampiyon olurduk gibi geliyor bana. Saha dışı faktörlere çok takılan bir karakter ve bu durum onun saha içi performansını da etkiliyor. Haliyle sırf elden çıkarmak için ucuza satıp, elde yine devşirme forvetlerle oynayacağımıza, Diagne'yi saklayıp mental olarak diri tutmaya çalışarak faydalanma çabasına girerdim.

Dış Basında Artmaya Başladı Diagne Haberleri.Falcao kesinleşmeden Diagne'yi kiralayıp Falcao'yu Alamazsak Başkan ve Yönetim İstifa etsin.

Diagneden kaç para gelicekki kiralık olarak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şöyle biraz sakin kafayla düşündümde bir lige anca bukadar kötü başlanabilirdi,saha içinde saha dışında nekadar olumsuzluk varsa bizi buluyor
hergunde yenisi ekleniyor.

Yok Gomis giderken bi uzuntude vardi keske boyle olmasaydi diye ama olmak zorundaydi. Diagnede oyle degil. Diagneye karsi sadece bir nefret var

Bu yönetimin Falcao'yu alma ihtimalinin Diagne'den bağımsız olduğunu düşünüyorum. Tamamen beceriksizliklerinden alamadılar. Diagne'ye karşı oluşan nefret biraz bu süreçte oluştu.

Ben Diagne'yi sevmiyorum, beğenmiyorum. Geldiğinde de böyleydi şimdi de böyle. O zaman ne hissediyorsam şimdi aynısını hissediyorum. Millet burada "Diagneeee" diye havalara uçarken ben "Bu adama 10 verilir mi, bu mu B planları( Alan transferi yattıktan sonra bahsedilen B planı) yazıklar olsun" demiştim. Biz maalesef ne yüceltirken, ne gömerken ayar tutturamıyoruz.

Renkdaşlar Madrid maçı için bilet bakıyorum. En iyi atmosfer hangi tribünde? Hangi blok tavsiye varmı?

en sonunda falcao vazgeçecek zaten ne beceriksiz adamlarsınız iki aydır bitiremediniz diyecek kalacak monacoda

Gecen yıla göre kadro değişimi
Muslera
Okan<>İsmail
Mariano
Linnes
Şener<>Tarık
Liyundama<>Maicon
Marcao<>Serdar
Ahmet
Ozan ın yerine gelen olmadı
Nagatomo
Ömer
Emre
Feghouli
Jimmy<>Sinan
Emre Mor<>Muğdat
Nzonzi<>Fernando
Donk
Seri<>Ndiaye
Selçuk
Belhanda
Emre Akbaba
Babel<>Rodrigues
Adem<>Onyekuru
Diagne<>Eren

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Monacoda Malmıdır Nedir Elinde 9-10 milyon Euro net maaş alan bir eleman var gelmiş 33 yaşına Adama Transfer Sezonu Başında Maaşını Ödeyecek Kulüp Bul Serbest Bırakırız Demişsin Adamda bulmuş kulübü Şimdi Bırakmıyorsun.Bu Adam Takımda Kalsa Bile Bu Saatten Sonra Fayda Sağlamaz Neyin İnadı Bu Bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt