Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri deplasmanında puan kaybı olursa neler olur sizce? Ben aponun istifasını beklemeye geçerim
Kendi etmezse .. Galatasaray taraftarının diğer takım taraftarlarından farkına çok güzel öğrenir bi kere daha

O fotoğrafı verdi kendini tatmin etti milyonlarca taraftarı umutlandırıp sonra suratı bi karış sini gösterisi yaparsa taraftar kan alır kan

Yanlız Başakşehir ile Fenerbahce arasında biseyler dönüyor . Kimi almak istiyorsak birbirlerine pasliyorlar

Elhamdülillah bir kazmanin gelme tehlikesinden daha kurtulduk

EDOCwq0WkAE4Let

bu adam bize gelse necati ateş etkisi yapacaktı.

bakalım nasıl bir R yapacaklar bu yorumu yapanlar :asd:

Ali başkan sağ olsun Aziz başkanı aratmıyor.

Ne zaman is adamları takım almaya başladı,ne zaman para aklamanin ama yöntemi futbol takımları oldu,iste o zaman futbol öldü. UEFA da anca bizimkiler gibi takimlarla ugrassin,kesinlikle adil bir kurulus degiller.

Genk bu saatten sonra Samatta yi satar mi ? Adamlar Avrupa da oynayacak . Koca 2 ay ya şaka gibi . Bu kaçıncı hata yeter ya yeter bıktık artık

Ulan bu Brügge ne yavsak bir takim.

Ilk macimiz icin biletlere bakayim dedim, serefsizler tek maclik bilet satmiyormus. Sadece 3 ic saha macini iceren Mini-Abo ismi altinda bir paket satacaklarmis. Itoglu itler.

Al bakın Galatasaraydan bir adam daha kaptı oluyor yorumlar. Yönetim diyorki yok yav biz iyisini alacaz ondan. Hani nerde acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt