Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar ı alsaydık ya..

Yahu deli edecekler adamı falcao dan başka golcü yok mu bu dünyada mal herifler

Tabiki de var ama sıkıntı şu. Falcao seviyesinde bonservis ödemeden alacağımız forvet yok..

Bunun uzamasının sebebi para olmaması.

Falcao gelirse yaa bedava gelecek yada gelmeyecek..

Öyle 5m verip falan alınma durumu olmayacak bence.

Aslında herşeyi mahveden Diagne denen arkadaşın satılamaması, daha doğrusu haddinden fazla paraya alınması. Bu transfer sezonu Diagne'nin satılamaması nedeniyle patladı. Başka sebep aramayın.

Falcao gelmek istiyorsa bir şekilde yöntem bulunur gelir. Neden bu kadar uzuyor bu transfer anlamıyorum. Falcao'ya verin o ödesin madem maddi beklentileri var. Zorla mı tutacaklar takımda? Sözleşme fesih hakkı yok mu futbolcunun?

Palmeri bu tweeti beğenmiş : Galatasaray'ı sordun mu ? Gelmek istiyor fakat Monaco bırakmıyor.

Gomisin takimi Sorianonun sözlesmesini fesih etmis. Gomis adamlik yapip Diagneyi oraya transfer ettirsin.

Bir transfer nasıl murdar edilir en iyi uygulamalı örnekleri görüyoruz bu yönetimden maalesef.

Aslında herşeyi mahveden Diagne denen arkadaşın satılamaması, daha doğrusu haddinden fazla paraya alınması. Bu transfer sezonu Diagne'nin satılamaması nedeniyle patladı. Başka sebep aramayın.
Bunlara 50 milyon Euro ver.
Giderlerdi Vedata 10, denize 8, iki üç yerli çöpe 10. Kalanı ise diagne gibi çöplere harcarlardı.
Sıkıntı yönetimde. Mayıs da gidecekler inşallah.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futboldan soğudum.. Bu sezon bizim için büyük fırsat olacakken kendi ayağımıza sıktık..

Beyler kesin birşeyler oluyor Şükrü Hanedar Mustafa Cengiz ve abdurrahim Albayrak dönüş biletleri iptal gözüküyor şu an. Daha öncesinde bügün 18.20 gözüküyordu üçünün de. Şu anda yok iptal etmişler. Allahım ne olur hadi.

Falcao gelmek istiyorsa bir şekilde yöntem bulunur gelir. Neden bu kadar uzuyor bu transfer anlamıyorum. Falcao'ya verin o ödesin madem maddi beklentileri var. Zorla mı tutacaklar takımda? Sözleşme fesih hakkı yok mu futbolcunun?
Falcao'nun Gelip Gelmemesini Geçtim.Bizim Apo,Şükrü,Nizipli 3 gündür Fransa'da Sabah Akşam Fotoğraf Veriyorlar.Peki Bunlar Ne Yapıyor Orada?

lan herif maça çıkmayıp otelde kalıyo çoluk çocuk daha napsın
Formayla otelde otursun abi gerekirse gelsin tt arena uA ile 412. blokta tezahürat yapsın.. Bu tarz yorum yapanların gerçekten beyninin olmadığını düşünüyorum artık. İstese Kayseri maçında 11'de olurmuşmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt