Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.553
- 3.623
- 648
Keşke gelse. Belhanda sol açık oynar Ben Arfa ile hücum oyunumuz hızlanır ve çok rahat kilit açar.bari boş boş oturana kadar ben arfa yi alın yaa beceriksiz herifler yaratıcı adam bedava
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke gelse. Belhanda sol açık oynar Ben Arfa ile hücum oyunumuz hızlanır ve çok rahat kilit açar.bari boş boş oturana kadar ben arfa yi alın yaa beceriksiz herifler yaratıcı adam bedava
Dese tutamazlardi yıllık 8 alıyor diyorlarha demediğinden eminiz yani
hafta sonu gelmezse zaten hic gelemez yavözgür sancar, falcao haftasonu geliyor diyor
Alıyoruz. Bazıları 1 Eylül gecesi diyor ama ben 2 Eylül gecesi 01.00 son diye biliyorum.Şimdi 31 Ağustos sonundan sonra oyuncu alamıyoruz değil mı?
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler kesin birşeyler oluyor Şükrü Hanedar Mustafa Cengiz ve abdurrahim Albayrak dönüş biletleri iptal gözüküyor şu an. Daha öncesinde bügün 18.20 gözüküyordu üçünün de. Şu anda yok iptal etmişler. Allahım ne olur hadi.
Diagne elde kaldı haberi buAnderlecht, Mbaye Diagne'nin maaşını karşılayıp oyuncuyu bedelsiz olarak kiralama teklifinde bulundu ancak Galatasaray, 3.5 milyon euro kiralama bedeli talep etti. Tarafların anlaşma ihtimali düşük. (France Football)
Bunların Kas Olmadan Bu Kadar Dik Durabilme Olasılığı % Kaçtır Rengimpam andersonda niye meme kasi olsun ki
heyecan verici bir topcu yeni uye kardesimiz degil mi
monaconun amacı ne acaba? para mı? 2 aydır ne konuşuluyor o zaman? anlamadım gitti
kardeşim yaratıcı adam yok takımda al bak ligin içinden geçer ama bizde nerde o kafaKeşke gelse. Belhanda sol açık oynar Ben Arfa ile hücum oyunumuz hızlanır ve çok rahat kilit açar.