Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sığıra 13 verecegimize Onyekuruya 15 verseydik.
devre arasi forvet almasaydik sampiyon olamazdik
gercek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sığıra 13 verecegimize Onyekuruya 15 verseydik.
Belhanda'yı Satıp Bedava Ben Arfa'yı Alsak Efsane Olur.Yalnız biz Diagne'yi satamazsak kimi satacağız? Luyindama'yı yazdıramamak ciddi problem yaratır.
Devre Arası Diagne yerine Adebayor’u alsaydık 2-3 milyona Uefa’da çeyrek / yarı final falan gelirdi. Herif o boyuna rağmen Ndiaye’den daha iyi top sürüyor ve çok hareketlidevre arasi forvet almasaydik sampiyon olamazdik
gercek
devre arasi forvet almasaydik sampiyon olamazdik
gercek
BAM bam bamo zaman farklı fikirlere saygı göstereceksiniz arkadaşım.
yazdığım şeyin vizyoner yorumla uzaktan yakından alakası yok. sadece fikir soruyoruz.
senden de sorayım, katıl muhabbete. Falcao takımdaki disiplinsizliğe çare olur mu, orta saha ve hücum hattındaki kopukluğu giderir mi, sorunların varlığı falcao tipinde bir forvetin yokluğundan mı kaynaklanıyor. yoksa teknik bir zafiyet mi söz konusu.
Bunlar vizyoner yorum olmuyor, sadece yorum. 3 hafta geçti, sahada oynanan oyundan kimse memnun değil. buna hocayı çok aşırı sevenlerde dahil. bizde sorun nedir diye konuşuyoruz
ortamı germeye ne gerek var dostum.
Benden çaldın
Devre Arası Diagne yerine Adebayor’u alsaydık 2-3 milyona Uefa’da çeyrek / yarı final falan gelirdi. Herif o boyuna rağmen Ndiaye’den daha iyi top sürüyor ve çok hareketli
Hata satilamamasi degil gidip son dk 13 bonservis bayilmamizdi orada da ozandan gelen parayi yaz donemine aktarmak istediler ki fikir olarak mantiksiz degildi..ayrica onyekuruyu ilk devrenin sonunda pek begenen yoktu forvet yerine o alinsaydi forumdaki cogu kisi sallardi....sikinti ara transfer sezonunu alan ile gecirmek oldu baska hir forvet alinabilirdiOrada fiyasko siralamasi yaptim. Ondan daha büyük fiyasko olan Diagne ve Belhanda'nin satilmayasi var yukarda. Bu yapilsa alinirdi.
Hadi bunu yapamadim. Zorunlu satin alma alma opsiyonuyla kirala.