Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk keşke gitse ya. Gelen parayla Mehmet Özcan’ı alırız. Stopere de Cacares’i katabilirdik ama olmadı maalesef. Donk’un gamsız oyunu beni sinir ediyor.

Falcao dışında bir hareket olacağını zannetmiyorum kalan sürede diğer işler ocağa bırakılır gibi..

Sol bek ciddi sıkıntı bu sene japon hücumda hiç yok savunması yine iyi.. Bekler sıkışan maçlarda büyük önem teşkil ediyor marianonun hücum repertuarı çok geniş o da fizik-kondisyon dan kaybediyor.. Mariano 1 yıl daha götürür ama idarelik

Yine devre arasında yaptığımız hatayı yapmayız umarım. Devre arasında uzun süre forvet bekledik, Diagne yarım sezonda 20 gol attı diye beklentiyi büyüttük. Ve nefret de bir o kadar büyüdü. Falcao takım dün akşamki gibi oynarsa faydalı olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde averaj takımı oluruz, ligde çoğu maçta zorlanırız. Takımın dağınık görüntüsünden uzaklaşması lazım başarı için. Ve tabi eksik bölgelerin yerlerinin dolması.

o zaman farklı fikirlere saygı göstereceksiniz arkadaşım.

yazdığım şeyin vizyoner yorumla uzaktan yakından alakası yok. sadece fikir soruyoruz.

senden de sorayım, katıl muhabbete. Falcao takımdaki disiplinsizliğe çare olur mu, orta saha ve hücum hattındaki kopukluğu giderir mi, sorunların varlığı falcao tipinde bir forvetin yokluğundan mı kaynaklanıyor. yoksa teknik bir zafiyet mi söz konusu.

Bunlar vizyoner yorum olmuyor, sadece yorum. 3 hafta geçti, sahada oynanan oyundan kimse memnun değil. buna hocayı çok aşırı sevenlerde dahil. bizde sorun nedir diye konuşuyoruz

ortamı germeye ne gerek var dostum.
BAM bam bam

EDSyxAuXYAABrqF

Elnenyyi acikladilar

Devre Arası Diagne yerine Adebayor’u alsaydık 2-3 milyona Uefa’da çeyrek / yarı final falan gelirdi. Herif o boyuna rağmen Ndiaye’den daha iyi top sürüyor ve çok hareketli

Onu bilemeyiz bence

Adebayor çok iyi sezon geçirmedi Catne ise golleri atıyordu

Takım oyununa fazla katkı sağlamasa bir şekilde golleri atıyordu

Yerine Vedat alsaydık da aynı sonuca varmış olabilirdik ama. 99%

Orada fiyasko siralamasi yaptim. Ondan daha büyük fiyasko olan Diagne ve Belhanda'nin satilmayasi var yukarda. Bu yapilsa alinirdi.

Hadi bunu yapamadim. Zorunlu satin alma alma opsiyonuyla kirala.
Hata satilamamasi degil gidip son dk 13 bonservis bayilmamizdi orada da ozandan gelen parayi yaz donemine aktarmak istediler ki fikir olarak mantiksiz degildi..ayrica onyekuruyu ilk devrenin sonunda pek begenen yoktu forvet yerine o alinsaydi forumdaki cogu kisi sallardi....sikinti ara transfer sezonunu alan ile gecirmek oldu baska hir forvet alinabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt