Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın fernandes beğenisi bir gerçek. benim için çok fazla futsal topçusu açıkcası futboldan ziyade ama epey olgunlaştığını düşünüyorum eskiye göre. eskiden çok yetenekli olmasına rağmen sahada yaptığı şeyin adı şarlatanlıktı yani.

EDPP5fJXYAUlOVH

Fiorentina'ya gitti

üzüldüm açıkçası

Top Class seviye için pek beğendiğim biri değildi de Coentrao nasıl oldu da bu yaşta ayağa düştü?..Yunan ve Anadolu takımlarıyla adının geçmesi ve hala boşta olması ilginç; üşendim şimdi araştırmaya...

Mevcut beklerle cok zor. Keske genc ve dinamik beklere sahip olsaydik. Ozellikle Nagatomo baya geriledi.
3-5-2 oynadığında, beksiz de oynayabilirsin. orta sahanın kanadında savunmaya yardıma gelen bek olsa yeter.

kjaer-luyindama-marcao
belhanda-feghouli-seri-nzonzi-ömer
cenk-falcao

Kjaer isminin çıkması ilginç. Marcao'yu 10-12 gibi bi fiyata bi takıma satıp Kjaer, Cenk Tosun, Taylan Antalyalı çektiğimiz bir senaryo harika olurdu açıkçası ancak zaman yok ve bu hayal tabii

Bize acil bek lazım. Yakında şener oynayacak zaten mariano bayağı bir süre tribün de olursa şaşırmayın. Şuana kadar ki en kötü oyuncumuz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Class seviye için pek beğendiğim biri değildi de Coentrao nasıl oldu da bu yaşta ayağa düştü?..Yunan ve Anadolu takımlarıyla adının geçmesi ve hala boşta olması ilginç; üşendim şimdi araştırmaya...

Fizik herşey oldu artık.Mitroglu 3 sene önce falan uçuyordu şimdi bitik.

Tanga-Kutu Kola-Soda Şişesi var mı başka arttıran diye korkuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt