- 27 Ocak 2010
- 59.385
- 30.995
- 3.523
bu ısım falan verecem dıyordu bugun bısı cıktımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kjaer ve Cenk filan dedi Diagne gidecek Nagatomo ve Linnes de gidebilir dedi diye hatırlıyorumbu ısım falan verecem dıyordu bugun bısı cıktımı
Wanyama ile nzonzi kıyaslamak ne renktaş.Nzonzi bir de tam kapasite çıksa tam bir duvar çarpan sekiyor![]()
çarpılırsın. Realdeki casemiroyu da psgdeki verratiyi de donunda sallar nzonzi. O kadar iddialiyım. Naga,Linnes,Diagne satılıp
Mojica,Orta Saha,Hızlı Kanat alınırsa süper olur.
Sağ beki Mariano ve Şener 6 ay götürür.
Nzonzi'yi Sevilla dönemi hatırlıyorum daha o seviyenin yakınında değil bir çıksa zaten hocamızın da dediği gibi hepsine geçmiş olsunWanyama ile nzonzi kıyaslamak ne renktaş.çarpılırsın. Realdeki casemiroyu da psgdeki verratiyi de donunda sallar nzonzi. O kadar iddialiyım.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada Belhanda çok iyi penaltıcıdır Montpelliler döneminde penaltıları o atıyordu gole çevirme oranı baya yüksek bundan sonra Falcao atar ondan sonra Belhanda atar bu ikisinin dışına çıkacağını sanmıyorum
Sana bir şey söyleyeyim mi? Şener bize hiçkimsenin beklemediği katkıyı verecek gibi. Hem de yerli. Hücumda pek etkili olmayabilir ama Süper Lig'de iş yapar hücumda. Ama Mariano'ya göre aşırı bir fiziksel avantajı var Şener'in ve ilk 11'de oynatılabilir bence yakın zamanda. Savunma olarak çünkü şu anki Mariano'dan daha iyi bence.Naga,Linnes,Diagne satılıp
Mojica,Orta Saha,Hızlı Kanat alınırsa süper olur.
Sağ beki Mariano ve Şener 6 ay götürür.
Bekler bence toparlayacaklar Falcao geldiği an rakipler merkeze yığılacakPenaltı tekniği var vuruşundan anlaşılıyor zaten. Ama ben çok sıkıldım bu penaltı işinden akan oyundan goller atmamız lazım. Babel'in attığı gol de ki gibi yayın oralarda şut alanları açmamız lazım sürekli. Bekler ön alana yetişemediği için oyunu da genişletemiyoruz.