Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao geldi,Cenk de gelirse,ihtiyacımız iyi pas servis edecek pasörler olacak gibi daha cok.seri -manuel (duran top artısıyla) önlerinde Falcao-Cenk güzel olmaz mı :unsure:

Bu arada Belhanda çok iyi penaltıcıdır Montpelliler döneminde penaltıları o atıyordu gole çevirme oranı baya yüksek bundan sonra Falcao atar ondan sonra Belhanda atar bu ikisinin dışına çıkacağını sanmıyorum

Kjaer-Skrtel tandemi cityden clde 9 tane yer diyorum ben
Edit:Defans arkası koşularıyla 5 golü sterling atar diyorum bir de

Wanyama ile nzonzi kıyaslamak ne renktaş. çarpılırsın. Realdeki casemiroyu da psgdeki verratiyi de donunda sallar nzonzi. O kadar iddialiyım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nzonzi'yi Sevilla dönemi hatırlıyorum daha o seviyenin yakınında değil bir çıksa zaten hocamızın da dediği gibi hepsine geçmiş olsun :D

Marcao satılsın Kjaer alınsın diyen arkadaşlar,

Marcao ne kadar iyi pas yapıyor top çıkartıyorsa Kjaer’in ayağı o kadar kötü. Ayrıca hız olarak da Marcao daha iyi ve 12 milyon asla ederi değil.

2 hata yaptı diye asıp kesiyoruz bence klasik bir Fatih Terim çeki düzeni ile ikisi de geçen seneki formlarını yakalar resmen gol yemedik 2. devre yahu kimse bunu görmüyor mu ?

vay be kap bile gelmis.
baska gun mu kalmadı cumartesi yapıyosunuz su isi.
kacırmısız butun aksiyonu.
sayfa kacta geldi kap?

Bu arada Belhanda çok iyi penaltıcıdır Montpelliler döneminde penaltıları o atıyordu gole çevirme oranı baya yüksek bundan sonra Falcao atar ondan sonra Belhanda atar bu ikisinin dışına çıkacağını sanmıyorum

Penaltı tekniği var vuruşundan anlaşılıyor zaten. Ama ben çok sıkıldım bu penaltı işinden akan oyundan goller atmamız lazım. Babel'in attığı gol de ki gibi yayın oralarda şut alanları açmamız lazım sürekli. Bekler ön alana yetişemediği için oyunu da genişletemiyoruz.

Naga,Linnes,Diagne satılıp

Mojica,Orta Saha,Hızlı Kanat alınırsa süper olur.

Sağ beki Mariano ve Şener 6 ay götürür.
Sana bir şey söyleyeyim mi? Şener bize hiçkimsenin beklemediği katkıyı verecek gibi. Hem de yerli. Hücumda pek etkili olmayabilir ama Süper Lig'de iş yapar hücumda. Ama Mariano'ya göre aşırı bir fiziksel avantajı var Şener'in ve ilk 11'de oynatılabilir bence yakın zamanda. Savunma olarak çünkü şu anki Mariano'dan daha iyi bence.

Falcao için havalimanına gideceğim tatil için geldik kız arkadaşımla . Suadiye den en kolay nasıl gideriz yardımcı olur musunuz ?

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Penaltı tekniği var vuruşundan anlaşılıyor zaten. Ama ben çok sıkıldım bu penaltı işinden akan oyundan goller atmamız lazım. Babel'in attığı gol de ki gibi yayın oralarda şut alanları açmamız lazım sürekli. Bekler ön alana yetişemediği için oyunu da genişletemiyoruz.
Bekler bence toparlayacaklar Falcao geldiği an rakipler merkeze yığılacak :D

Penaltı konusundaysa penaltı oluyorsa atalım aksi taktirde atamayınca takımın morali bozuluyor. Zaten günümüz futbolunda rastgele penaltı atan adamlar gol atamaz kalecinin gözlerine bakıp son saniye topa yön verenler usta penaltı oluyor :D

1567299434288.webp
@Ozan Puki sen mi seviyosun belhandayı ben mi : )))) ben senden daha büyük hayranıyım ama gitmesinde sakınca yok benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt