Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyet açısından bakacak olursak Fernandes daha mantıklı olacaktır. 1+1 sözleşmeye hayır demez. Yıllığı Ben Arfa'ya göre daha uygun olur. Ben Arfa en az 3 yıllık sözleşme ister.

Performans olarak bakacaksak Ben Arfa şu an aktif futbol oynayanlar arasında en rahat adam geçebilen oyunculardan biri. Messi ile kapışabilir bu konuda. Ama kafa olarak problemli. Bizim gibi camialarda bu tip oyuncular tutuyor ama kumar sonuçta. Frekans tutarsa tek başına şampiyon yapar bizi ligde.

Maliyet açısından bakarsak demişsin ama bakmayalım hocam. Herkesin aklında bizle oynadığı maçlardaki performansı kaldı ama onlar CL maçlarıydı. Sezon içi öyle oynasa zaten sorun yaşamazdı kulübü de bırakmazdı. Adam kaç aydır top oynamıyor, antrenman yemiyor belli değil.
Fernandes tarih oldu, tarihi de çok kurcalamamak lazım

Bu aspordaki orhan salagi kim ya? Bjk forvet alirsa her maci barcelona gibi 5-0 kazanir diyor beynini s

Maliyet açısından bakacak olursak Fernandes daha mantıklı olacaktır. 1+1 sözleşmeye hayır demez. Yıllığı Ben Arfa'ya göre daha uygun olur. Ben Arfa en az 3 yıllık sözleşme ister.

Performans olarak bakacaksak Ben Arfa şu an aktif futbol oynayanlar arasında en rahat adam geçebilen oyunculardan biri. Messi ile kapışabilir bu konuda. Ama kafa olarak problemli. Bizim gibi camialarda bu tip oyuncular tutuyor ama kumar sonuçta. Frekans tutarsa tek başına şampiyon yapar bizi ligde.
İşte bu yüzden Hatem Ben Arfa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt