Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
belçika ligi daha kolay bir lig defans açısından.bence 10-15 gol atar
14 u penaltidan tam 15 gol atar çakne!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belçika ligi daha kolay bir lig defans açısından.bence 10-15 gol atar
Maliyet açısından bakacak olursak Fernandes daha mantıklı olacaktır. 1+1 sözleşmeye hayır demez. Yıllığı Ben Arfa'ya göre daha uygun olur. Ben Arfa en az 3 yıllık sözleşme ister.
Performans olarak bakacaksak Ben Arfa şu an aktif futbol oynayanlar arasında en rahat adam geçebilen oyunculardan biri. Messi ile kapışabilir bu konuda. Ama kafa olarak problemli. Bizim gibi camialarda bu tip oyuncular tutuyor ama kumar sonuçta. Frekans tutarsa tek başına şampiyon yapar bizi ligde.
Bak bu adamın geçen seneden kesitleri. Hemen hemen her maçtan bir şeyler var.Hocanin 1 fernandes sevdası vardı sanırım bi aralar.
Aynen apo bir facetimela hallederdi.
Nasıl 84 overall bence 86 olması lazım rahat.
avatar müdhişBu Diagne sorun çikarmaz umarim
Arkadaşlar transfer dönemi bitsin. Yöneticilerimiz kura çeksin. Bende kazanan arkadaşıma kombinesini alayım.
Söz senettir.
Linnes ve nagatomoya hadi gidin abi madem teklif var gidin
Ne kdr Galatasaraylıdır bilemem fakat itin gotune sokuluyor adam. Falcao ile beraber araya sıkıstırsalar guzel olmaz miydi rengim?Ardanın buradakilerin hepsinden daha Galatasaraylı olduguna hemfikir miyiz rengim?
Nzonzi'nin, Eren'in falan adını bilmiyor. Soso'ya fegülü falan diyor. Sorsan ligi yorumluyor işte.Bu aspordaki orhan salagi kim ya? Bjk forvet alirsa her maci barcelona gibi 5-0 kazanir diyor beynini s
Bir karar verin monaco
Verona mı Anderlecht mi
Eyvallah rengim...Yeni rütben ho rengim!
İşte bu yüzden Hatem Ben Arfa...Maliyet açısından bakacak olursak Fernandes daha mantıklı olacaktır. 1+1 sözleşmeye hayır demez. Yıllığı Ben Arfa'ya göre daha uygun olur. Ben Arfa en az 3 yıllık sözleşme ister.
Performans olarak bakacaksak Ben Arfa şu an aktif futbol oynayanlar arasında en rahat adam geçebilen oyunculardan biri. Messi ile kapışabilir bu konuda. Ama kafa olarak problemli. Bizim gibi camialarda bu tip oyuncular tutuyor ama kumar sonuçta. Frekans tutarsa tek başına şampiyon yapar bizi ligde.
Dün haluk söyledi gidebilirler diyelinnes ne alaka
No problem.... Eğlenceli buluyorsan devam et. Hemen de alınmana gerek yok kardeşim. Ben ziyaretçi olarak sadece rahatsızlığımı dile getirmek istedim okadar.derdin ne?