Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao’yu bugün 10 küsüre sattın , o parayı iki günde harcayacaksın , ve o parayı seneye kullanamayacaksın , saçma hareket.

EDXV0ZSWkAE-g8Y

EDXV0iTX4AAqh7L

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ben de şaşırdım ne alaka diye ama adam haklı gibi. Çünkü yoğun saatler olmamasına rağmen şu anda bile donmalar oluyor. Adam bana alma dedi. Dolandırıcı olsa al der. Dürüst adammış. Neyse artık Digitürk alacağız mecbur. :D
Senin Upload gücün ile alakası yok.

Ya reshare yayınları mevcut yada belkide server Upload gücü ve sana olan mesafesi çok uzakta olabilir.

Catch yayınlarıda olabilir donmalar 30- 60 saniyede ortaya çıkıyorsa hafif şekilde

He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu

Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir

Bizle oynadığı maçtan başka maçını izledinmi? Rus liginde özellikle

"Pazar günü Anderlecht, Diagne transferi için Galatasaray'la satın alma opsiyonlu kiralama konusunda prensipte anlaşmaya vardı. Diagne'yle de anlaşılması gerekiyor."

(via:hsnyldrm1979)

şöyle birşey var ki burda teneke bağlayarak yolladığımız cavanda orda liege’de iki sezon paşa paşa as oynadı.

diagne için de aynısı olma ihtimali mevcut , belçikaya gitmesi daha hayırlı

bana marcao gidecek gibi geliyor hatta içimde romaya gidecek gibi bir his var inşallah bizim için hayırlısı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt