Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.545
- 12.047
- 1.418
Arkasina atilan topta adami unutup gol yedirdiginde bu cumleyi tekrar kur olurmu bir sezonda en az 5 6 gol yediriyorMariano Linnesi top diye oynar, Linnes dümdüz oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasina atilan topta adami unutup gol yedirdiginde bu cumleyi tekrar kur olurmu bir sezonda en az 5 6 gol yediriyorMariano Linnesi top diye oynar, Linnes dümdüz oyuncu
Merih yoktu kadroda renktaş.De Ligt oynadı kesilecek bi fatura olursa De Ligt'e keserler
Kiralık+zorunlu yaparsın.Marcao’yu bugün 10 küsüre sattın , o parayı iki günde harcayacaksın , ve o parayı seneye kullanamayacaksın , saçma hareket.
Geri dönusume alacaz iste
DiagneFernandes iyi hoş adamda takım yaşlı , en fazla 2 sene oynar anlamı yok. Biraz ısıran dinamik ve genç bir scout işi daha çok anlam katar
Senin Upload gücün ile alakası yok.Ben de şaşırdım ne alaka diye ama adam haklı gibi. Çünkü yoğun saatler olmamasına rağmen şu anda bile donmalar oluyor. Adam bana alma dedi. Dolandırıcı olsa al der. Dürüst adammış. Neyse artık Digitürk alacağız mecbur.![]()
Olur sag bekten oyun kuruyor, key pas atıyor. Mariano sagbekten fazlası bizim icinArkasina atilan topta adami unutup gol yedirdiginde bu cumleyi tekrar kur olurmu bir sezonda en az 5 6 gol yediriyor
He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu
Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir

Değiştirmez, ortasaha kötüydü geçen sene ve fernandes yetersiz.O maçta bile ortada ezmelik bi durum yoktu. 60 dakika bizi sürklase etti lokomatif fernandes önderliğinde ama adamlarda bitiricilik yoktu
Çok zorFalcaonun yedeği yaremchuk olmalı
Marcao mu gidiyor?