Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Ndiaye’yi kiralayalım hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao’yu bugün 10 küsüre sattın , o parayı iki günde harcayacaksın , ve o parayı seneye kullanamayacaksın , saçma hareket.
Fernandes babel gibi kopek gibi kendine bakan adamlar zaten 2 sene oynasa yeter ffp bittimi alirsin rahat rahat acaip faydali olur takimi iki seviye yukari tasirFernandes iyi hoş adamda takım yaşlı , en fazla 2 sene oynar anlamı yok. Biraz ısıran dinamik ve genç bir scout işi daha çok anlam katar
Arkadaslar sizin karsi goruse sayginiz yokmu bir yorum yazdim 5 kisi alintalayip kendi fikrini savunuyor turkce konusuyorum
Bu benim fikrim ben olsam eski takimimi secerdim diyorum neresini anlamadiniz
neyine halen cevap veriyorsunuz tekrar ediyorum
BU BENIM FIKRIM
Hem kendine alıntı yapılmasını istemeyip hem de milletin fikirlerine bu uslüpla alıntı yapman da manidar.He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu
Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir
Çok zor
Zorunlu Satınalma opsiyonlu kiralarsın, o işlerin çözümü var. Kjaer bonservisle de alınabilir o paraya, ama ben olsam kjaer işine hiç girmezdim
Gerek yok adam kuvvetli ise fizik kondisyon tamamsa ki sosyal medyada var it gibi calisiyor her turlu oynarBizle oynadığı maçtan başka maçını izledinmi? Rus liginde özellikle
Belhanda mı ?Bundan sonra öyle ahım şahım bir transfer yapacağımızı düşünmüyorum, Diagne Anderlech'e giderse ikna edebildiğimiz takdirde Cenk kiralanır başka transfer olmaz gibi
![]()
Ama hiç fena değil, devre arasında Linnes-Mariano ve Nagatomo'yu elden çıkarabilirsek bekleri değiştirdiğimiz takdirde bu takım çok iş yapar