Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar, sorun bizde degil. Biz en az 10 kuluple anlastik diagne icin, ama adam maasina begenmedigi icin surekli ret etti.

750.000 euro alan adami sen 2,3m verirsen, begenmez.

1,6 falan verseydin, Diagne coktaaan gitmisti

EDXgbLyXsAE93f6

Linnes şuan en az 5-6. Mariano ve Yuto’nun sözleşmeler bitiyor uzatman da saçma bittiler çünkü. Yuto ve Marianoyu bonservisle okutmak tek yapılacak hareket. Linnes’i seneye FFP için satarsın

Marcao’yu bugün 10 küsüre sattın , o parayı iki günde harcayacaksın , ve o parayı seneye kullanamayacaksın , saçma hareket.

Zorunlu Satınalma opsiyonlu kiralarsın, o işlerin çözümü var. Kjaer bonservisle de alınabilir o paraya, ama ben olsam kjaer işine hiç girmezdim

Fernandes iyi hoş adamda takım yaşlı , en fazla 2 sene oynar anlamı yok. Biraz ısıran dinamik ve genç bir scout işi daha çok anlam katar
Fernandes babel gibi kopek gibi kendine bakan adamlar zaten 2 sene oynasa yeter ffp bittimi alirsin rahat rahat acaip faydali olur takimi iki seviye yukari tasir

Arkadaslar sizin karsi goruse sayginiz yokmu bir yorum yazdim 5 kisi alintalayip kendi fikrini savunuyor turkce konusuyorum

Bu benim fikrim ben olsam eski takimimi secerdim diyorum neresini anlamadiniz
neyine halen cevap veriyorsunuz tekrar ediyorum

BU BENIM FIKRIM
He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu

Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir
Hem kendine alıntı yapılmasını istemeyip hem de milletin fikirlerine bu uslüpla alıntı yapman da manidar.

Bundan sonra öyle ahım şahım bir transfer yapacağımızı düşünmüyorum, Diagne Anderlech'e giderse ikna edebildiğimiz takdirde Cenk kiralanır başka transfer olmaz gibi

52943.jpg

Ama hiç fena değil, devre arasında Linnes-Mariano ve Nagatomo'yu elden çıkarabilirsek bekleri değiştirdiğimiz takdirde bu takım çok iş yapar

Marcao bu sene kotu ama Luyin hata yapti diye ezmemek gerek Luyin kamp gecirmeden geldi Luyin toparlayabilir ama Marcao icin aynisi seyleri soyleyemeyecegim kamp yedigi halde boyle .Bu arada Bu Feg bizim efsanemiz olacak Gene son dakika golunu o attirdi. helal olsun.Falcaoya cok gol attiracak reis .

Bundan sonra öyle ahım şahım bir transfer yapacağımızı düşünmüyorum, Diagne Anderlech'e giderse ikna edebildiğimiz takdirde Cenk kiralanır başka transfer olmaz gibi

52943.jpg

Ama hiç fena değil, devre arasında Linnes-Mariano ve Nagatomo'yu elden çıkarabilirsek bekleri değiştirdiğimiz takdirde bu takım çok iş yapar
Belhanda mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt