Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnesin bonservisini cok merak ediyorum herkes 2.000.000 EUR diyor ama benim duydugum bunun üzerinde bi rakam belki bonuslarla falan yükseliyor olabilir beklemekte fayda var...

arkadaslar lutfen isim sormayin öğrensem yazarım bende bu forumdanm untmayın hepinizi seviyorum kalın sağlicakla :)
Bütün basına ragmen inanmamıştım sadece bonussuz 2.000.000 EUR olduğuna haklı çıktık iyi geceler...

Yasin senin anlamadigin bir konu var gözlüklü kardesim: Ne trollsun, ne komiksin, ne yakisiklisin, yani ne diyim artik..?

Bak mesela forumda genelde bu yazdigin seyi Refik renktasimiz yazar, sen yazinca icine ediyorsun. Birak yani bu isleri alay konusu olma, elimin tersi carpabilir, toz olursun yani.

Uyari net :)
O kufur sana yakismadi hakan belki o kufure karsilik verirsin diye dusunmustum illa kufur mu etmen gerekiyordu bir sozle rezil edebilirdin mesela.

Bütün basına ragmen inanmamıştım sadece bonussuz 2.000.000 EUR olduğuna haklı çıktık iyi geceler...

Var mı yeni birşeyler?

Birbirlerinin mesajlarını like lamalarından belliydi kuş oldukları.Attıkları postlar da zaten zeka kırıntısı bile içermiyordu.Yalnız işin ilginci mesaj sayıları da çok fazla yani nasıl bu kadar gizlenmişler enteresan.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tckimlik ile üye alımını hayata geçirin artık scoutgs de bile tckimlik ile üye olunuyor

Emrah Bey , siz buradayken hazır diyeyim . Ya şu kafa bulma olayı son zamanlarda bayağı arttı ve millet raporlasa da tık yok. Eskiden severek girdiğim foruma şimdi acaba yine ne dalga konusu var diye giriyorum. Arkadaşları da seviyorum , sempatik arkadaşlar ama fazlasına da artık bir dur demenizin vakti geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna bende katılmak istiyorum hayri ile emir yapıyor diye bazıları kendini dokunulmaz sanıyor ona buna salça oluyor.

Belliydi inananlar düşünsün ... Birde şu 3-5 şopar var onlarda gitse Forum CL de yarı finali görür

O değil de FB şampiyon yapıldı ligi boşa izliyorsunuz.

:topsy_turvy::topsy_turvy::topsy_turvy::topsy_turvy::topsy_turvy::topsy_turvy::topsy_turvy:

bence forum girisinde parola fenere küfür olsun kuslar cürret edemesin :))))))

Alayı şerefsiz bunların
Bole bişey varmı ya ana kutsaldir bacı kutsaldir adamla kavga ediyon münakaşa ya giriyon direk ana bacı nedir lan bu adamlık kalmadı insanlar sokakta bu laflar için birbirlerini vuruyor zaten adam gibi adam korkusuz insan bile serefsizlik yapmaz çoğu çoluk çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt