Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.672
- 1.328
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün basına ragmen inanmamıştım sadece bonussuz 2.000.000 EUR olduğuna haklı çıktık iyi geceler...Linnesin bonservisini cok merak ediyorum herkes 2.000.000 EUR diyor ama benim duydugum bunun üzerinde bi rakam belki bonuslarla falan yükseliyor olabilir beklemekte fayda var...
arkadaslar lutfen isim sormayin öğrensem yazarım bende bu forumdanm untmayın hepinizi seviyorum kalın sağlicakla![]()
O kufur sana yakismadi hakan belki o kufure karsilik verirsin diye dusunmustum illa kufur mu etmen gerekiyordu bir sozle rezil edebilirdin mesela.Yasin senin anlamadigin bir konu var gözlüklü kardesim: Ne trollsun, ne komiksin, ne yakisiklisin, yani ne diyim artik..?
Bak mesela forumda genelde bu yazdigin seyi Refik renktasimiz yazar, sen yazinca icine ediyorsun. Birak yani bu isleri alay konusu olma, elimin tersi carpabilir, toz olursun yani.
Uyari net![]()
Bütün basına ragmen inanmamıştım sadece bonussuz 2.000.000 EUR olduğuna haklı çıktık iyi geceler...
Emrah Bey , siz buradayken hazır diyeyim . Ya şu kafa bulma olayı son zamanlarda bayağı arttı ve millet raporlasa da tık yok. Eskiden severek girdiğim foruma şimdi acaba yine ne dalga konusu var diye giriyorum. Arkadaşları da seviyorum , sempatik arkadaşlar ama fazlasına da artık bir dur demenizin vakti geldi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Puhahahaha resim sorunun altina efsane olmusVar mı yeni birşeyler?
![]()
O kufur sana yakismadi hakan belki o kufure karsilik verirsin diye dusunmustum illa kufur mu etmen gerekiyordu bir sozle rezil edebilirdin mesela.
Alman vatandaslari yani forum disi diyorsun?tckimlik ile üye alımını hayata geçirin artık scoutgs de bile tckimlik ile üye olunuyor
Alman vatandaslari yani forum disi diyorsun?
Bütün basına ragmen inanmamıştım sadece bonussuz 2.000.000 EUR olduğuna haklı çıktık iyi geceler...
Puhahahaha resim sorunun altina efsane olmus
Sidik yarisina girecek degiliz gözlüklü Yasin.
Bole bişey varmı ya ana kutsaldir bacı kutsaldir adamla kavga ediyon münakaşa ya giriyon direk ana bacı nedir lan bu adamlık kalmadı insanlar sokakta bu laflar için birbirlerini vuruyor zaten adam gibi adam korkusuz insan bile serefsizlik yapmaz çoğu çoluk çocuk.Alayı şerefsiz bunların
He sen diyorsun diye tasiyamadim, öyledir. Hadi öyle diyelim de, tasiyamayan tek kisi sensin, baksana soyadin degismis?Soyadini tasiyamadin yine gozumde hakan.
Alman vatandaslari yani forum disi diyorsun?