Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Hakan ,aslında sen iyi bir insansın da bu millet sana niye kafayı takıyor anlamıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bole bişey varmı ya ana kutsaldir bacı kutsaldir adamla kavga ediyon münakaşa ya giriyon direk ana bacı nedir lan bu adamlık kalmadı insanlar sokakta bu laflar için birbirlerini vuruyor zaten adam gibi adam korkusuz insan bile serefsizlik yapmaz çoğu çoluk çocuk.
Bu mesajı kim sildi ne var bunda aga bi soleyin bana ne var ne yazmışım ben ne dedik olum ne dedim ne terbiyesizlik yaptim burda adam ana bacı giriyor buna tepki gösterip cildiryorum diyemi bu?
Bütün basına ragmen inanmamıştım sadece bonussuz 2.000.000 EUR olduğuna haklı çıktık iyi geceler...
Realist biri olmamdan olabilir. Direk düsündügümü söylerim, olaylari iyice analiz etmeye calisirm, safca dalmam.Hakan ,aslında sen iyi bir insansın da bu millet sana niye kafayı takıyor anlamıyorum

Bole bişey varmı ya ana kutsaldir bacı kutsaldir adamla kavga ediyon münakaşa ya giriyon direk ana bacı nedir lan bu adamlık kalmadı insanlar sokakta bu laflar için birbirlerini vuruyor zaten adam gibi adam korkusuz insan bile serefsizlik yapmaz çoğu çoluk çocuk.
Sakin ol yav çoluk çocuk işte.Bu mesajı kim sildi ne var bunda aga bi soleyin bana ne var ne yazmışım ben ne dedik olum ne dedim ne terbiyesizlik yaptim burda adam ana bacı giriyor buna tepki gösterip cildiryorum diyemi bu?
O mesaj silindi ve kişi ihraç edildi senin mesajınında kalması doğru değil.Bu mesajı kim sildi ne var bunda aga bi soleyin bana ne var ne yazmışım ben ne dedik olum ne dedim ne terbiyesizlik yaptim burda adam ana bacı giriyor buna tepki gösterip cildiryorum diyemi bu?
Realist biri olmamdan olabilir. Direk düsündügümü söylerim, olaylari iyice analiz etmeye calisirm, safca dalmam.
Ama benim kimseye kirginligim fln da yok yani. Kimi sever, kimi sevmeyebilir, dogal birsey.![]()
Hocam senin gerçek ismin mi?Hakan ,aslında sen iyi bir insansın da bu millet sana niye kafayı takıyor anlamıyorum
Emrah Allah aşkına orda sonunda küfür yazdim amennada orda 1 tek yanlış kelime için mi silindi bütün mesaj adama küfür ediliyor benim zoruma gidiyor insanlar bu kadar rahat olamaz ya.O mesaj silindi ve kişi ihraç edildi senin mesajınında kalması doğru değil.
Neyse hakan seni bilmem ben olsam agir kufur ederdim o cocuga aileye ve bana kufur edecek aklini alirim ben.He sen diyorsun diye tasiyamadim, öyledir. Hadi öyle diyelim de, tasiyamayan tek kisi sensin, baksana soyadin degismis?
Bak seven de varmis demek kiBen seni severim Hakancım
Hakan ,aslında sen iyi bir insansın da bu millet sana niye kafayı takıyor anlamıyorum