Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan ,aslında sen iyi bir insansın da bu millet sana niye kafayı takıyor anlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bole bişey varmı ya ana kutsaldir bacı kutsaldir adamla kavga ediyon münakaşa ya giriyon direk ana bacı nedir lan bu adamlık kalmadı insanlar sokakta bu laflar için birbirlerini vuruyor zaten adam gibi adam korkusuz insan bile serefsizlik yapmaz çoğu çoluk çocuk.

Muhtemelen 12-13 yaşlarında eğlenmek isteyen bir gruptu yaşlarına vermek lazım

Hakan ,aslında sen iyi bir insansın da bu millet sana niye kafayı takıyor anlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Realist biri olmamdan olabilir. Direk düsündügümü söylerim, olaylari iyice analiz etmeye calisirm, safca dalmam.

Ama benim kimseye kirginligim fln da yok yani. Kimi sever, kimi sevmeyebilir, dogal birsey. :hat:

Bole bişey varmı ya ana kutsaldir bacı kutsaldir adamla kavga ediyon münakaşa ya giriyon direk ana bacı nedir lan bu adamlık kalmadı insanlar sokakta bu laflar için birbirlerini vuruyor zaten adam gibi adam korkusuz insan bile serefsizlik yapmaz çoğu çoluk çocuk.

Şerefsiz adam nereden bilecek ananın, bacının değerini. Bu gavatların namusu ağıza alınacak kadar.

Bu mesajı kim sildi ne var bunda aga bi soleyin bana ne var ne yazmışım ben ne dedik olum ne dedim ne terbiyesizlik yaptim burda adam ana bacı giriyor buna tepki gösterip cildiryorum diyemi bu?
Sakin ol yav çoluk çocuk işte.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mesajı kim sildi ne var bunda aga bi soleyin bana ne var ne yazmışım ben ne dedik olum ne dedim ne terbiyesizlik yaptim burda adam ana bacı giriyor buna tepki gösterip cildiryorum diyemi bu?
O mesaj silindi ve kişi ihraç edildi senin mesajınında kalması doğru değil.

Beyler biraz sakin olalım artık

turtle-face.gif

Ahmet abi geri kalsın artık yorumlarını,tasarımlarını gsc komedyadaki paylaşımlarını özledik :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt