Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalandır o haber bizimkiler Messi'ye bile max 5 verir

Hic degilse zamaninda iyi kotu üçe bese bi tane zenci forvet alsaydik +10 milyon euroya kakalardik katara,çine falan.Umut ile Buragin varlığı yemin ediyorum her açıdan zarar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuşulanlar, küçümsenmesi filan Ribery' yi çağrıştırdı...Fransa' da gelecek vaad eden bir futbolcu olmasına rağmen kiralama sonrası 1.9 milyona bonservisi alınabilmişti, sonra yok yere elden kaçırılması ayrı konu...

Yani ''İyi olsa 3 milyona vermezler'' ezberi doğru değil...Sağlam bir santrfor alınması koşuluyla ve makul bedelle bu tip bir oyuncuya hayır demem. Bahsedildiği gibi biriyse şimdilik kanat oynar, Sneijder sonrası da ofansif orta saha rolünü devralır...Hele hem ''Batalla' nın daha hızlı ve çevik hali'' diyip hem burun kıvırmak ne demek?. 26-27 yaşında olsa hemen alınmasını isterdim Batalla' nın...

Bende buna dikkat ederek arastirdim arjantin kaynaklarini fakat maalesef 8 milyon euro yaziyor genelinde.Yine vardir belki bilmedigimiz bisey

Acaba kiralik ve opsiyonlu olabilir mi.

Nakit 8 milyon euro odenecekse birilerini cok iyi bir meblaga satmisiz demektir cunku.

https://www.youtube.com/watch?v=BMmpLnCUSHA

Al bi Asyalı , tutturursan paraya para demezsin , nerde o akıl su eleman 21 yaşında 32 maç 9 gol ortasaha.

Dakka 2:12 Yasin falan hayatta yapamaz o top kontrolünü

Harbiden iyi topçuya benziyor da ucuza bırakırlar mı? Alman takımları çok yapıyor bunu baya da iyi topçular çıkıyor uzadoğu'dan aslında bizde yapsak iyi olur. Hemde reklamını yapmış olursun.

Arkadaslar 'First in first out' prinsipinde fransadan 3-5 zenci alip oynatmadan Katara satan baskan lazim bize

İzlemediğiniz bilmediğiniz oyuncular hakkında şu bunu donunda sallar gibi büyük laflar etmeyin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuşulanlar, küçümsenmesi filan Ribery' yi çağrıştırdı...Fransa' da gelecek vaad eden bir futbolcu olmasına rağmen kiralama sonrası 1.9 milyona bonservisi alınabilmişti, sonra yok yere elden kaçırılması ayrı konu...

Yani ''İyi olsa 3 milyona vermezler'' ezberi doğru değil...Sağlam bir santrfor alınması koşuluyla ve makul bedelle bu tip bir oyuncuya hayır demem. Bahsedildiği gibi biriyse şimdilik kanat oynar, Sneijder sonrası da ofansif orta saha rolünü devralır...Hele hem ''Batalla' nın daha hızlı ve çevik hali'' diyip hem burun kıvırmak ne demek?. 26-27 yaşında olsa hemen alınmasını isterdim Batalla' nın...

ribery hikayesi başka, arjantinden 3 milyona carrusca alırsın kusura bakmayın arjantin ve brezilya scoutlar tarafından en fazla izlenen ligler norveçten 3 milyona adam alırsın çok iyi çıkar çünkü orası arka bahçe ama arjantin herkesin gözünün önünde

Çin 1. Lig ekiplerinden Hebei Fortune, Ersan Gülüm için Beşiktaş'a 3.5 milyon euro teklif etti. (Lig TV)

Acaba kiralik ve opsiyonlu olabilir mi.

Nakit 8 milyon euro odenecekse birilerini cok iyi bir meblaga satmisiz demektir cunku.
Kiralik opsiyonlu olabilir bencede.Bazi kaynaklarda 3 milyon euro diyenlerede rastladim.8 milyon euro vermezler heralde ya

bu kadar ciddi konuşulduguna göre bi teklif var agalar.ama 8 milyon opsiyonu falandır herhalde.çünkü sizler de biliyosunuz ki o 8 milyon avro carriloya ve remye rahat harcanır.

antalya voleyi vurdu en az 10 milyon euro alırlar

Eto'o boşuna gidiyor nerde görülmüş Çin kulübünün o paraları ödediği.. Sezon sonu parasını ödemedikleri için serbest kalır halbuki burada paşalar gibi yaşıyor parası da tıkır tıkır ödeniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt