Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa,Sabri ile her konuda anlasdi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aspor'un son dakika haberine göre Sarbi her konuda Bursa ile anlaşmış. Son kararı yönetim verecekmiş.

Hayırdır umut ve buragın elinde kasetin falan mı var. :D Yarım sezon daha bu işkenceye dayanabilecen mi ? Belki çok iyi oyuncu değildir ama ben umut kadar da odun olduğunu düşünmüyorum. :D

reis, sneijder gibi 10 numara varken ii bir forvet istemem dogal degil mi..

damiao sigiri malak gibi herif, gotune donemiyor diyoruz, gelince goreceksiniz. yani bi hald fark etmez alsak da almasak da (imho)

ben gol atacak adam istiom, top teknigi olan, fark yaratacak..

Hayırdır umut ve buragın elinde kasetin falan mı var. :D Yarım sezon daha bu işkenceye dayanabilecen mi ? Belki çok iyi oyuncu değildir ama ben umut kadar da odun olduğunu düşünmüyorum. :D
yabancı forumlarda twit adreslerinde en kötü forvet oyuncusu diye umutun videoları dolanıyo ve dalga geçiliyo Damiao bence iş yapar keşke gelse

damiao sigiri malak gibi herif, gotune donemiyor diyoruz, gelince goreceksiniz. yani bi hald fark etmez alsak da almasak da (imho)

Pato ?

Biliyorum biliyorum o kadar j.snow is alive diye tisort giydiler .d
Ates kadin diriltcek galiba sa spoiler

cingıl bels
Spoiler -as evet dirilecek melisandre dirilticek ve duvardan ayrılacak kuzeyi savunmaya gidiyo starkların zırhını giydi setten görüntü - Spoiiler

yav 1-2 hafta önce damiao milliyet bitti dediğinde haberi koydum inanmadınız,********************* denen maloz gazete bitti dedi ,inandınız.kapatalım damiao bahsini.karışık bi transfer zaten.

peki cebinden 5 kurus para cıkmayan baskanla böyle bi forvet alma ihtimalin yüzde kac ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt