Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.998
- 2.276
- 1.948
Bursa,Sabri ile her konuda anlasdi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jon snow dirilirAli Can Yaycılı @ac_yaycili 3 dk.3 dakika önce
SON DAKİKA: Bursaspor, Sabri Sarıoğlu ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın kararı bekleniyor. (A Spor)
gerçekse ?
Ali Can Yaycılı @ac_yaycili 3 dk.3 dakika önce
SON DAKİKA: Bursaspor, Sabri Sarıoğlu ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın kararı bekleniyor. (A Spor)
gerçekse ?
cidden niasse ve gignacı kötü kacırdıkNiasseyi gomisi gignacı istemeyen tayfa türemiş yine sonra vay efendim niye umud burak banko oynuyor
ula damiao
bize irak ol
o zaten dirilecekjon snow dirilir
Hayırdır umut ve buragın elinde kasetin falan mı var.Yarım sezon daha bu işkenceye dayanabilecen mi ? Belki çok iyi oyuncu değildir ama ben umut kadar da odun olduğunu düşünmüyorum.
![]()
yabancı forumlarda twit adreslerinde en kötü forvet oyuncusu diye umutun videoları dolanıyo ve dalga geçiliyo Damiao bence iş yapar keşke gelseHayırdır umut ve buragın elinde kasetin falan mı var.Yarım sezon daha bu işkenceye dayanabilecen mi ? Belki çok iyi oyuncu değildir ama ben umut kadar da odun olduğunu düşünmüyorum.
![]()
Biliyorum biliyorum o kadar j.snow is alive diye tisort giydiler .do zaten dirilecek![]()
Pato ?reis, sneijder gibi 10 numara varken ii bir forvet istemem dogal degil mi..
damiao sigiri malak gibi herif, gotune donemiyor diyoruz, gelince goreceksiniz. yani bi hald fark etmez alsak da almasak da (imho)
ben gol atacak adam istiom, top teknigi olan, fark yaratacak..
Spoiler -as evet dirilecek melisandre dirilticek ve duvardan ayrılacak kuzeyi savunmaya gidiyo starkların zırhını giydi setten görüntü - SpoiilerBiliyorum biliyorum o kadar j.snow is alive diye tisort giydiler .d
Ates kadin diriltcek galiba sa spoiler
cingıl bels
Pato ?
peki cebinden 5 kurus para cıkmayan baskanla böyle bi forvet alma ihtimalin yüzde kac ?reis, sneijder gibi 10 numara varken ii bir forvet istemem dogal degil mi..
damiao sigiri malak gibi herif, gotune donemiyor diyoruz, gelince goreceksiniz. yani bi hald fark etmez alsak da almasak da (imho)
ben gol atacak adam istiom, top teknigi olan, fark yaratacak..
anlaştık şimdi ama yine Özbek brothers jim carreynin bir filmini hatırlattı bana söylemek istemiyorumbasimiz ustu
Khaalesi ile ask yasayacak dedikodulari varSpoiler -as evet dirilecek melisandre dirilticek ve duvardan ayrılacak kuzeyi savunmaya gidiyo starkların zırhını giydi setten görüntü - Spoiiler
Guarin ayrılıyormuş İnter'den alsak ya la.