Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balta
Chedjou
Denayer

3 tane stoperimiz var

Donk da orada oynayabilir

yeterli

Şimdi de bilmemezliğe geliyor iyimiş :)

Keşke bir duruşun olsa saygı duyacağız da yok.Bir öyle bir böyle milletin arkasından konuş,burada iyi çocuk ayakları yap pek hoş durmuyor

Geçen yaptığımız tartışmada durduk yere küfür ederek karakterini belli etmiştin zaten.Yine edersin sen tartışmaya açık bir insan değilsin çünkü

Edecem tabi ban yemek umrumdami siz insanları küçümseyen beter insanlarsiniz ben süresiz ban yesemde forumu gene takip ederim öyle bi korkum yok benim senle ne isim olcskta sana sarsacak sabahtan akşama kadar forumu okuyorum bi insan günde 15 kere aynı şeyi yazmaz hakan delikanliya gelelim adam evlat olsa sevilmez ben burda demekki durup dururken kimseye laf atmiom ardamidir ne boktur o neden atlio onuda anlamadim

73dbeb8f4895ceccb1685d6c6bbe7958.jpg

Birazda gulelim ya, ne yazikki cevapda veremiyorum.. kutusu doluymus :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

sülaleni ipe dizebilirse kanada teomanı alalım çalım yeteneği iyi demektir

Transfer nöbeti diye giriyoruz ama futbol değil milletin kavgasını okuyoruz...

İyice forumun ağzına sıçtınız...

Son düzenleme:
Semih Çiğdem birde burada forum kalitesinden bahsediyordu şaka gibi değil mi :D

Herkese küfür et ondan sonra forumda seviye yerlerde :(

Forumda karı gibi laf dalaşıni bırakalım lutfen

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Yav bu Medjani'yi canlı izleyen var mı? Kimisi çöp diyor, kimisi çok iyi oyuncu gelsin diyor? Hayır, çöp diyen zihniyet ezbere mi konuşuyor gene onu merak ediyorum. Gignac, Poldi, Gomis, Donk, Gomez, Damaio vs çöp diyenler mi Medjani'ye çöp diyenler de?

Transfer nöbeti diye giriyoruz ama futbol değil milletin kavgasını okuyoruz...

İyice forumun ağzına sıçtınız...
Aa olur mu renktas transferden daha onemli mevzular var.Transfer bizim forumun en son onemsedigi sey

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Admin arkadaşlar Allah aşkına şu sürekli kavga edenleri banlayın yaw...

Linnes gelmiş , 40 dk sonra maç , Damiao gibi konuları tartışacağımıza seviyesiz kavga yorumları okuyoruz...

İyice ergen forumu olduk...

Son düzenleme:
Edecem tabi ban yemek umrumdami siz insanları küçümseyen beter insanlarsiniz ben süresiz ban yesemde forumu gene takip ederim öyle bi korkum yok benim senle ne isim olcskta sana sarsacak sabahtan akşama kadar forumu okuyorum bi insan günde 15 kere aynı şeyi yazmaz hakan delikanliya gelelim adam evlat olsa sevilmez ben burda demekki durup dururken kimseye laf atmiom ardamidir ne boktur o neden atlio onuda anlamadim

Senden başka şikayet eden yok bu konuda kaldı ki bize yöneticilerden böyle bir uyarıda gelmedi ?

Sen kendi kendine gelin güvey olmuşun artislik yapıyorsun

Dediğim gibi senin karakterin belli.En fazla millete küfür edersin

Herkes dalga geciyor, ama bence Kweuke Burakdan 2 gömlek , Bulleten 5 gömlek üstündür. Adamda hersey var, fizik öküz gibi, ara paslari, teknik, top kontrol. Kweuke birkere futbolu biliyor beyinsiz burak ve ümüt bullüt gibi degil. Bir tek son vuru$lari cok vasat. Ama second striker icin ideal. Ben isterim.

3.55 dak. yaptigi hareketi efsane:asd22: bu hanz hanzooglu ?a ke$ke nasip olsaydi

Yav bu Medjani'yi canlı izleyen var mı? Kimisi çöp diyor, kimisi çok iyi oyuncu gelsin diyor? Hayır, çöp diyen zihniyet ezbere mi konuşuyor gene onu merak ediyorum. Gignac, Poldi, Gomis, Donk, Gomez, Damaio vs çöp diyenler mi Medjani'ye çöp diyenler de?
Trabzonda oynayan degil mi o. Dayimdan dolayi her hafta izliyordum maclari tam bir les. Duran toplarda arada gol atmak disinda bi olayi yok. Yavas ayrica ve fena calim yiyen biri. Alan agir ihanet icerisindedir

Aa olur mu renktas transferden daha onemli mevzular var.Transfer bizim forumun en son onemsedigi sey

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorma yaw...

Normalde bu kadar sinir olmam ama bugün ayrı bir gıcık oldum...

Linnes , Damiao , Kanat , Maç konuşmak / okumak istiyorum kavga değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt