Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Balta
Chedjou
Denayer
3 tane stoperimiz var
Donk da orada oynayabilir
yeterli
Chedjou
Denayer
3 tane stoperimiz var
Donk da orada oynayabilir
yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi de bilmemezliğe geliyor iyimiş
Keşke bir duruşun olsa saygı duyacağız da yok.Bir öyle bir böyle milletin arkasından konuş,burada iyi çocuk ayakları yap pek hoş durmuyor
Geçen yaptığımız tartışmada durduk yere küfür ederek karakterini belli etmiştin zaten.Yine edersin sen tartışmaya açık bir insan değilsin çünkü
![]()
Birazda gulelim ya, ne yazikki cevapda veremiyorum.. kutusu doluymus :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
sülaleni ipe dizebilirse kanada teomanı alalım çalım yeteneği iyi demektir
Dovcenmi hakan abi ben senle ugrasmiodum bak sen gene çıktık yırtık dondan çıkarmış gibiYiyorsa etsene
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Radio MARCA Donostia @RMDonostia NOTICIA @RMDonostia M.ZORC DT del Dortmund ha preguntado al Galatasaray por Bruma con vistas a junio si la Real no ejerce opción preferente
Dortmund, Brumanin durumunu sormus (Sociedad opsiyonu kullanmazsa)
11m Euro alın tepe tepe kullanın...
Aa olur mu renktas transferden daha onemli mevzular var.Transfer bizim forumun en son onemsedigi seyTransfer nöbeti diye giriyoruz ama futbol değil milletin kavgasını okuyoruz...
İyice forumun ağzına sıçtınız...
Edecem tabi ban yemek umrumdami siz insanları küçümseyen beter insanlarsiniz ben süresiz ban yesemde forumu gene takip ederim öyle bi korkum yok benim senle ne isim olcskta sana sarsacak sabahtan akşama kadar forumu okuyorum bi insan günde 15 kere aynı şeyi yazmaz hakan delikanliya gelelim adam evlat olsa sevilmez ben burda demekki durup dururken kimseye laf atmiom ardamidir ne boktur o neden atlio onuda anlamadim
Trabzonda oynayan degil mi o. Dayimdan dolayi her hafta izliyordum maclari tam bir les. Duran toplarda arada gol atmak disinda bi olayi yok. Yavas ayrica ve fena calim yiyen biri. Alan agir ihanet icerisindedirYav bu Medjani'yi canlı izleyen var mı? Kimisi çöp diyor, kimisi çok iyi oyuncu gelsin diyor? Hayır, çöp diyen zihniyet ezbere mi konuşuyor gene onu merak ediyorum. Gignac, Poldi, Gomis, Donk, Gomez, Damaio vs çöp diyenler mi Medjani'ye çöp diyenler de?
Hmm ergen oldugunu soyluyorsun yani.Admin arkadaşlar Allah aşkına şu sürekli kavga edenleri banlayın yaw...
Linnes gelmiş , 40 dk sonra maç , Damiao gibi konuları tartışacağımıza seviyesiz kavga yorumları okuyoruz...
İyice ergen forumu olduk...
Aa olur mu renktas transferden daha onemli mevzular var.Transfer bizim forumun en son onemsedigi sey
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi