- 12 Haziran 2015
- 37.122
- 33.114
- 2.693
immobile torinoya gidiyormus şimdi biz torino kadar olamıyormuyuz
Kardeşim başında kim var ? Dursun TD kim ? Denizli

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

transfermark i açın bakın
https://www.transfermarkt.com.tr/leandro-damiao/leistungsdaten/spieler/139449/plus/0?saison=2014
senede 4 gol ile 9 gol arasında bir ortalama ile oynamış, orta saha oyuncu olsa güzel derim de, forvet olarak bu nasıl olacak arkadaşlar biri izah etsin? Burakla umutu izlemeyelim, brezilya liginide bilmem fakat golcu dediğin 15 17 gol arası leblebi gibi atar hadi bir sezon atmadı diyelim de, adam oynadğı tüm sezonlarda 10 golu geçememiş?
Gol atmayan forvet alınacaksa boşa uğraşılmasın umuta atamıyor zaten yaniAdam akılı 21 yaşında haller gibi iri kuvettli son vuruşları iyi olan bir adam gelsin Allah aşkına.
Donk'a ben de karşı çıktım sizin gibi okuyabilirsiniz geçmiş dönemde ama bakın sözünüze inaıyorum 40 küsür yaşındasınızdır yani baya bir tecrübelisiniz. Donk bugün salak bir penaltı yaptı ama bir durun 4 5 maç oynasın , artık aldık yapacak bir şey yok .Baktık ki 4 5 maç da çok kötü hatalar yapıyor o zaman eleştiririz ki Donk olmasın diyen biri olarak diyorum.
Kweyke yi beğenenlere soruyorum . Allesen 3 maçını izlediniz mi ? 90 dakika ha özet değil. Bu adam acayip kazma ötesi bir forvet. Hayvan gibi ayrıca teknik 000. 10 pozisyondan 1 ini atar diğerleri dağlara taşlara saç baş yoldurur aman ha bulaşmayalım.
Damiao yu son 3 sezonda 15 gol atmış diye eleştirenlere de sözüm şudur ki : arkadaş o ligde zaten 3 sezonda 30 gol atanı manu chelsea falan alıyor yani fm oynar gibi laflar söylüyorsunuz. Baros kewell bilimum sevdiğimiz topçu geldiğinde bitikti nonda keita da dahil. Ucundan sneijderi de ekleyebiliriz 6 ay oynamamıştı. Bizim ligde bu adamlar büyük ihtimalle tutar. O yüzden boş konuşmanın manası yok umut u izleyeceğime tarıkı forvete koyun diyen adamlar 2-3 sene önce brezilyanın top 3 wonderkidine tukaka yapıyor. Kendinize gelin bu takımın forveti Umut la
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ama Brezilya gibi bir ligde istatistikleri çok düşükmüş ve yetersizmiş bunu söyleyenlerin hiçbiride 1 dk maçını izlememiş adamlar :asd22: ben 2-3 sene evvel Brezilya Ligini baya izliyordum Damiao için değildi ama o dönem güzeldi ligleri Türkiyeden bir çok topçu oynuyordu,Patonun geldiği ilk senede en iyi forvetlerlerdendi bu ikisi ondan sonra Pato daha yeni düşmüştü oraya Damiao ise fırlayacaktı Avrupaya ama gidemedi bir türlü sonrada takılı kaldı orada bence şu haliyle bile çok iyi takımların deneyebileceği bir adam.Kweuke bile fark yaratır takımda destek verilen bi Damiao neler yapar.
Sadece hayatında Brezilya dışına çıkmadı uyum sorunu çekecektir , ama iyi adam
Kweyke yi beğenenlere soruyorum . Allesen 3 maçını izlediniz mi ? 90 dakika ha özet değil. Bu adam acayip kazma ötesi bir forvet. Hayvan gibi ayrıca teknik 000. 10 pozisyondan 1 ini atar diğerleri dağlara taşlara saç baş yoldurur aman ha bulaşmayalım.
Damiao yu son 3 sezonda 15 gol atmış diye eleştirenlere de sözüm şudur ki : arkadaş o ligde zaten 3 sezonda 30 gol atanı manu chelsea falan alıyor yani fm oynar gibi laflar söylüyorsunuz. Baros kewell bilimum sevdiğimiz topçu geldiğinde bitikti nonda keita da dahil. Ucundan sneijderi de ekleyebiliriz 6 ay oynamamıştı. Bizim ligde bu adamlar büyük ihtimalle tutar. O yüzden boş konuşmanın manası yok umut u izleyeceğime tarıkı forvete koyun diyen adamlar 2-3 sene önce brezilyanın top 3 wonderkidine tukaka yapıyor. Kendinize gelin bu takımın forveti Umut la
Sent from my iPhone using Tapatalk
evlat kendini madara etme ,sana hemen bir link atayımda anlıyorsan okuda feyiz al,adamların lig bitmesine 1 maçı olmasına rağmen bunu sepetlemişler,kiralık sözleşmesini uzatmamışlar
https://www.espnfc.com/cruzeiro/story/2736791/cruzeiro-release-ex-brazil-striker-leandro-damiao
necati 26 yaşında olsa isterim, senin yaşın 19 eski necatiyi bilmezsin, bu adam bize gol atsın diye alıyoruz damiao mu neyse, brezilya ligide kapalı oynana zor gol atılan bir lig değil, açık oynanır futbol bu adam bu açıklıkta senede 6 ile 9 gol atmışsa kimseye sormaya bile gerek yok.Bu adam iş yapmaz..Hali hazırda gol atmayı beceremeyen umut varken birde yabancısı çekilmez, ben bunu diyorum anladın mı?Brezilya dışına çıkmamış , belki burada akacak. O zaman Necatiyi geri alalım.
bu iş transfermarktla yürümez.